Panowie i Panie, Bracia i siostry. Potrzebuję nabyć drogą kupna nowe serducho do mojego civica ( crx-a też ) ale civic pierwszy. Potrzebuję D16 Z2 gołe lub D16 Z5 z osprzętem. Poszła mi uszczelka pod głowicą jużdrugi raz, Boję sięzaglądać do silnika. Koszt naprawy (uszczelki, pierścienie itp) wyniesie mnie ponad 1000 złoty i nie mam gwarancji że wszystko jest w porządku z resztą . Kupując nowy silnik wydam troszkę wiecej ale wydaje mi sięże lepiej na tym wyjde . CHyba ża ktoś chce kupić żabkę 91 czarną hatchback na części:) Wtedy dopiero zrobię crxa:([/center]
Jak się wstrzyamsz dwa tygodnie to będę miał D16A6 (czyli praktycznie to samo co Z2) z mojego CRX-a... teraz wyjeżdżam na dwa dni więc mogę nie odpowiadać. Jakby co to dzwoń.
500-258-753
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.
mam D16Z2 z przebiegiem 131tys. z ksiązką serwisową. 30tys temu wymieniene uszczelniacze. ale niestety uszczelka pod głowica do wymiany. cena za silnik 600zł ( ksiązka serwisowa gratis )