Nazywam się Marcin i mieszkam w Zabrzu. Jestem fanem crx, niestety narazie jestem zbyt młody żeby mieć honde ale może kiedyś

.
. Wtedy to moim pierwszym samochodem stała się Honda Civic coupe '93. Od tego momentu zawsze marzyłem o tym modelu, dopóki nie zobaczyłem Solki. Było to jakieś 2-3 lata temu. Tak sobie cichutko do niej wzdychałem, aż jakiś czas temu zainteresowałem się tematem głębiej (zwłaszcza, że już od jakiegoś czasu posiadam prawo jazdy i stałą pracę, z której troszeczkę udało mi się odłożyć) i trafiłem właśnie na to forum. O dziwo do tematu zakupu podszedłem na zimno, nie chciałem od razu kupować, gdyż musiałem rozważyć wszystkie za i przeciw. Tak to trwało przez ładnych parę miesięcy. Rozsądek podpowiadał mi, że to autko jest w ogóle niepraktyczne, ale z drugiej strony nie jeżdżę z nikim więcej, poza moją dziewczyną. Rozważałem w międzyczasie Preludę, oglądałem dwie i nawet byłem bliski kupna. Ale młodzieńcza fascynacja Solką była większa i dość okazyjnie udało mi się nabyć moje nowe, czerwone VTi. Więcej o samym autku w swoim czasie.

który moim zdaniem jest najpiękniejszy. Trochę już poczytałem ale ciągle mi mało dlatego dołączam się do Was na forum

Moze ktos z forum chce solke sprzedac ?
Witam i pozdrawiam ! ema!
.
).Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości