ale jakie obniżenie? bo jeśli -60 to ja obecnie zakładam podobne i wątpie bardzo żeby był jakiś problem z tym choć ja mam et35 ale et25 to nie jest tak tragicznie dużo więc bez problemu ale najpierw załóż koło i najlepiej otwórz bagażnik i niech dwie osoby usiądą i zobaczysz jak się ugina czy nie trze;)
Pokażmy tym z bmw że życie nie kończy się na 6800rpm!
będzie wystawało około 1-2cm bo ET jak i szerokość ma swoje znaczenie. U mnie przy et30 i 9calach troche trze o wahacz, ale dystansem nadrabiam na około et25 i właśnie ten 2cm będzie, ale camber kity tanieją
[ Dodano: 2012-01-09, 23:32 ] a właściwości trakcyjne będa napewno lepsze jak na stalówkach dobre oponki i będzie latać;) nie robisz stożka z opony więc trzymać się będzie
a na koleinach bedzie wyrywalo kiere z rak, auto ma dawac przyjemnosc z jazdy, a jaka to przyjemnosc gdy sie walczy z samochodem, poza tym bedzie wystawalo poza obrys - czyli dowodzik do zabrania przy kontroli, kiedys ktos powiedzial ze poprawic po fabryce latwo nie jest, ale zj...c bajecznie prosto...
ET 35 a 25 to kolosalna roznica w prowadzeniu samochodu, oryginalne felgi maja 42 i na takich crxy prowadza sie wzorowo wrecz jak w bajce, 35 to absolutne dopuszczalne odsadzenie na naszych idealnie plaskich drogach, no chyba ze rzeczywiscie po takich jezdzicie...
felga z tego co wiem może wystawać, a bieżnik jak jest w nadkolu to bedzie git, ale wtedy musiała by to być 9cali szeroka felga aby zrobić naciąg, jeśli chodzi o to ET to kurcze aż taka różnica bo niewiem dlaczego ma się to tak kolosalnie zmienić jeśli chodzi o jazde.
kolega nie ma niskiego profilu opony wcale ani stożka opona normalnie siedzi wiec nie bedzie latać po drodzie co innego gdyby naciągnął na 9 cali opone 205/45 albo i nawet 205/40 to się zgodze że inaczej ale na 50 nie ma szału ja mam 185/50 ET35 i lata się dobrze;) w koleiny wpadał przed zrobieniem zawiechy;)