Ja mam do sprzedania używane bieżnikowane w Niemczech i sprzedam je dużo taniej. A co do opinii o takich oponach, jechałem na nich 200km/h i żyję, więc myślę że jak są rzetelnie bieżnikowane to nie jest źle, gorzej jeśli ktoś zrobi to niefachowo.
, do tego miękka guma powinno się ładnie latać , teraz tylko oby bieżnik nie odpadł i mam super zimówki , kupiłem rozmiar 175/70/14 więc autko będzie o 1cm wyższe czyli na plus dla śniegu i opony o 1cm węższe od zalecanych znów na plus dla śniegu i błota , a tam gdzie jeżdżę jest dużo śniegu a potem dużo błota pośniegowego 
mysclice co chcecie.. ale skoro zapierzacie nie dosc ze na oponie bierznikowanej, to ten bierznik jest NALANY na opone ktora fabrycznie pewnie nigdy nie byla przeystosowana do jazdy z takimi predkosciami....
pikus jak sie taki wlasciciel sam zabije - jak sie stanie cos komus.. to jest tragedia. noo ale wlasciciela to juz w takim przypadku pewnie nie bedzie obchodzic 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość