Krzyh00 napisał(a):gosc nawet nie skomentowal i sie nie bronil wiec odpowiedz na pytanie kto nawalil sama sie nasuwa. to tak nawiasem mowiac.
jak bys qurwa byl troche bardziej rozgarniety to bys wiedzila ze odpisalem na twoja bzdurna wypowiedz,lecz ktos to potem usunal... ze man byla taka sama sytuacja zwrocilem ci hajs tak jak sie umawialismy tylko TY CWANY CZLOWIEKU chciales zebym ci zwrocil jeszcze za przesylke tak jak walczysz tu z kolega i to ejst dla mnie smieszne z jakiej racji ja mam placic za twoje widzimisie?? raz chcesz bo tanio i super a zaraz nie jednak nie.. ja prezentow niezamierzam ci robic dltego kasa za towar zostala zwrocona lecz za przesylke ktora wyniosla z 12zl zaplaciles sam
jesli kolega jest na tyle maary to tez nieda sie zrobic w jajo i placic za przesylke .PS tez ogladalem te felg na forum i jak tylko zoabczylem ze jestes nimi zainteresowany to odrazu wiedzialem ze ci sie neispodobaja
no ale sam bym chcial kupic za 200zl felgi w stanie igla
pozdrawiam (co do tych 12 zl czy iles to tak jak mowilem rozliczymy sie na zlocie
) [ Dodano: 2008-01-09, 14:54 ]
"tanie mieso psy jedza..."

NO COMENT