Borecky napisał(a):Krzyh00
wyjdzie dokladnie 254zl, robisz dwie paczki po 16kilo czyli wg cennika poczty 27zl jedna paczka. z opakowaniem tego sie nie ma co pierdzielic, zwiaz sznurkiem i wrzuc do dwoch workow po dwie fele bo one i tak widze wszystkie sa do konkretnej renowacji wiec poczta juz ich bardziej nie skrzywdzi. jak pasi to daj namiar na konto

Krzyh00
ciezki czlowiek naprawde za grosze by chcial niewiadomo co
polaszczyles sie na pare groszy i co myslales ze sa nowki?? bylo widac na zdjeciach ze to zlom tzreba bylo niekupowac teraz miej pretesje do siebie a nie szukasz zeby ci oddal za wysylke bo ty masz widzimisie i najpierw chcesz a puznije ci sie odwidzi i juz neichcesz bo brzydkie ZASTANOW SIE NA 2 RAZ ZANIM KUPIJESZ COS ZA TAKIE GROSZE!!! nigdy nic taniego niebylo jeszcze dobregabeczka napisał(a):nigdy nic taniego niebylo jeszcze dobre

Sprzedam Felgi na których kupiłem ceerke...
Jedna felga kwalifikuje sie do naprostowania - koszt 60-70 zł, reszta cała
Domyslas sie ze przez auto tralalala .. tyle skomentuje... To ze wymieniam plyny ustrojowe, hamulce itp... nie oznacza to raz ze to jest źródłem mojego dołka.
Nie znasz mnie nie wiesz co i jak wiec po co sie zagłębiasz w temat głębiej niż dotyczący reklamacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość