wspomaganie do edka

crxJLC
Forumowicz

wspomaganie do edka

przez crxJLC » 2010-10-09, 16:58

witam. panowie powiedzcie mi od czego podejdzie wspomaganie kierownicy do edka? od zelazka podejdzie? bo juz mam dosc silowania sie z kiera na parkingach blee :p

i jak sprawa sie bedzie miala z koncowkami drazkow?
CRX <3

Gawend
Forumowicz

przez Gawend » 2010-10-09, 20:17

Civic 4g
Jak ja wymieniałem to brałem oprzócz Przekładni ,Weży, Pompy i koła pasowego jeszcze Kołyskę łacznik miedzy przekładnią a drążkiem kierownicy łapa też mi podeszła od 1,5 bez zadnego spawania ciecia lekko rozcentrowałem otwory tulejki zastosowałem z zawieszenia od crx:) i bez ciecia obudowy rozrzadu itp wszystko podeszło nic nie lata trzyma sie jak fabryka i wyglada nawet lepiej. Drążki podejdą od crx normalne I to by było na tyle W sumie wkładasz wszystko bez problemu jak masz od cifa dziurki są gwinty też wszystko prosto ładnie podchodzi .. jedynie zabawa z łapą No i wszystko zalezy od czego kupisz wspom. Tu niejeden spawał węzę bo mu końcówki do pompy niepasowały bo weże wadziły itp Od cifa wszystko pasi mogę zrobić ci fote pompy jaka u mnie jest zebyś widział jaka to dokładnie i jak to wyglada . Pozdrawiam
Alarmy, Centralne Zamki, Blokady Zapłonu, Czujniki Parkowania ,Radia, Głośniki, MONTAŻ SERWIS
forum/viewtopic.php?t=30961&postdays=0&postorder=asc&start=0

adi469
Forumowicz

przez adi469 » 2010-10-12, 19:29

Gawend napisał(a):Civic 4g
Jak ja wymieniałem to brałem oprzócz Przekładni ,Weży, Pompy i koła pasowego jeszcze Kołyskę łacznik miedzy przekładnią a drążkiem kierownicy łapa też mi podeszła od 1,5 bez zadnego spawania ciecia lekko rozcentrowałem otwory tulejki zastosowałem z zawieszenia od crx:) i bez ciecia obudowy rozrzadu itp wszystko podeszło nic nie lata trzyma sie jak fabryka i wyglada nawet lepiej. Drążki podejdą od crx normalne I to by było na tyle W sumie wkładasz wszystko bez problemu jak masz od cifa dziurki są gwinty też wszystko prosto ładnie podchodzi .. jedynie zabawa z łapą No i wszystko zalezy od czego kupisz wspom. Tu niejeden spawał węzę bo mu końcówki do pompy niepasowały bo weże wadziły itp Od cifa wszystko pasi mogę zrobić ci fote pompy jaka u mnie jest zebyś widział jaka to dokładnie i jak to wyglada . Pozdrawiam

tez bym prosil o takie foto.z gory dziekowka

KraWik
Forumowicz

Samochód: ed9 ee4

przez KraWik » 2011-03-03, 17:03

odgrzeje...

zastanawiam sie nad swapem z concerto 1.6 dohc 93r.

podpasuje?

moze ktos wypowie sie kto juz ma wspomaganie, czy znaczaco odczuwa roznice i czy generlanie oplaca sie zakladac.

Ecik
Forumowicz

przez Ecik » 2011-03-03, 18:23

KraWik napisał(a):zastanawiam sie nad swapem z concerto 1.6 dohc 93r.

KraWik, broń Cie Boże! ;] heh miałem taką przygodę, że właśnie gościu myślał, że z concerto dohc pasuje.. I powiedział mi że to swap p&p(on powiedział mi że to z civic 4g) Ale nie! heh pomyślcie jakie to uczucie leżąc pod autem i zakładając maglownice ze sankami a tu lipa nic nie pasuje;/;/ hehe z concerto to jedynie pompa dohc pasuje..

Ja ogólnie wpakowałem wszystko z civic 4g (sanki, maglownica, zbiorniczek, chłodnica i węże) a właśnie jedynie pompę z concerto dohc bo w civic 4g pompa chyba jest sohc i trzeba tam końcówkę od pompy przespawać ale to naprawdę pikuś :)

Co do końcówek to do hebli ed9 to pycha p&p, a że ja zakładałem z ee8 to trzeba było końcówki przyciąć lub drążek jak kto woli :)

[ Dodano: 2011-03-03, 17:25 ]
a i koło na trzy paseczki i wszystko gra i buczy:)