...
Panowie panowie. spokojnie
Piorun
Ja nerwus...???.
Kurcze nikt nie pisał tutaj, że katuje silnik, że ciśnie go na zimnym itp. Założyłem temat bo podejrzewałem, że ktoś kiedyś pogmerał mi w kompie-nie zgadzały mi się prędkości odcięcia z obrotami. Może to komp, a może obrotomierz-suma sumarum najłatwiej to sprawdzić rozpędzając auto do odcinki-stad pytanie o wartość 6500. Mnóstwo forumowiczów ma wartość odcięcia pomiędzy 7200-7800 (faktycznie 7401 bodajże bo taka jest wartość w binie-sam nie sprawdzałem-, a obrotomierz przekłamuje)
Nie wiem skąd wymyślasz coraz to nowe wątki tematu...najpierw spalanie oleju, teraz ściganie spod świateł....normalnie coś chyba nie tak tutaj jest.
Co do mojego doświadczenia z autem(nie jestem konstruktorem, ale laikiem też nie, więc zerknij z łaski swojej ile godzin który z nas poświęcił na zgłębianie tajemnic crx'a na forum zanim co kolwiek napiszesz
) to kolego nie wymądrzam się zbytnio. Ja nie neguję twojego doświadczenia z samochodami, więc nie wydaje mi się, żebyś ty był do tego upoważniony--a co do momentu to faktycznie, nie mam go przy 7000 (każdy zna przebieg charakterystyki momentu seryjnego rex'a),... ok, ale ty nie wiesz jaki mam stan auta (dolot, wydech) i jak przebiega teraz jego moment....nie było by całego nieporozumienia gdyby przy moim aucie nigdy nie tetrał jakiś magik kiedyś-a właśnie po to był ten temat co może być nie tak i jak to naprawić!!.
A swoją drogą to odgrzewanie tematu na ,który już tydzień temu zostały udzielone mi pomocne informacje tylko po to, żeby sobie coś napisać i nic sensownego nie poradzić jest sorrry ale nie na miejscu.....A pedantem to nie jestem...a może trochę tak, każdy ma jakiś fetysz
.To wszystko do ciebie
Uważam temat za zakończony
) Dzięki wszystkim za pomocne rady 
tego jeszze nie slyszalem, uwazaj zeby sie nie powiekszyl bo niedlugo przesunie odcinke na 2 tys..