ja jeszcze wspomne 2 wady a konkretnie alternator wadzi o podluznice w moim przypadku musialem ja troche przyklepac mlotkiem chociaz nie wiem czy to konieczny zabieg, oraz trzeba tez wspomniec o wyskosci zawieszenia silnika u mnie np maska zamyka sie ladnie ale za to silnik wisi mega nisko i juz nie zglebisz:)
vit
przez vit » 2013-03-23, 22:33
RychuRych napisał(a):ja jeszcze wspomne 2 wady a konkretnie alternator wadzi o podluznice w moim przypadku musialem ja troche przyklepac mlotkiem
heh o tym nawet nie wspomniałem bo to jakaś tam kosmetyka krótszy pasek i alternator ok
Kaspol, chyba nie zdajesz sobie sprawy ile tu takich panów edków zagląda i sie wypowiada (nie obrażając nikogo)
btw celowo swapa nie robiłem u tzw tunerskich firm z przyczyn mi i im tylko znanych
vit, zmienialem na stare oem w bdb stanie, co do panów edków ze stodoly nie obrazajac nikogo to znam kilku chlopaczków co grzebia po takich "stodolach" i na sss objezdzaja auta robione przez ''tjunerskie firmy'' przylkadem koleszki fiat rithmo 700km
silnik ZC1, rozni sie wszystkim slupek podobny konstrukcyjnie do z5,a9, zawieszenie zupelnie inne, przod drazek skretny bez sprezyn, tyl belka na sprezynie, tarcze tylko na przodzie, skrzynia inna,