Tecnogarage-uwaga na pseudotunera
Warszawa i okolice.. jest Was tam wielu :)

spurek
Moderator

przez spurek » 2010-12-22, 13:26

mr073k napisał(a):jakos nie chce mi sie wierzyc, ze czlowiek ktory sie tym zajmuje, i urzymuje na rynku przez dluzszy czas, robi [czlonek meski]. Jak klient ma podejscie do mechanika, takie ze wie lepij niz on, i tlumaczy, to nieraz sie nei dziwie, ze mechanik ma wyjebane, i nie bierze tej roboty, a potem klient gada hujemuje. Tak jak zalozyciel tematu, i powyzszy post ;)
Wiesc o dobrym mechaniku wiedzie daleko, o zlym jeszcze dalej, wiec gdyby nie robil jak trzeba, nikt by do niego nie przyjezdzal, a wy gadacie bzdury. (do tych co maja zle zdanie na temat techno) :) wyłaczam sie z rozmowy bo szkoda gadac, sam jestem mechanikiem, i nie raz mialem tez takich pojebanych klientow :D

[ Dodano: 2010-12-22, 12:13 ]
czerwony crx :) napisał(a):swapa przez cztery i pół miesiąca,

czerwony crx :) napisał(a):Auto odebrałem uszkodzone i zdekompletowane.

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: kto by odebral auto uszkodzone i zdekompletowane?? jeszcze jak odebrales to pewnie mu zaplaciles, i powiedziales, dobrze juz dobrze, ja sam to poskaladam, bo widze juz nastepna H do robienia :rotfl2: :rotfl2:

Kolego, jak nie masz pojęcia o sprawach o których piszesz to zamilcz. Bo jak masz nabijać posty to zaraz możesz sie pożalić że dostaniesz prezencik świąteczny od wujka Spurka. Wyraziłeś swoje zdanie w temacie raz i starczy. Ile ludzi tyle opinii- twoja już znamy.
I trochę szacunku do innych osób.
I'm so JDM, my blood type is TypeR.

ED9-->ED9-->ED9 + EE8-->CH1 + EH6 + ED9-> CH1 + CG2 + RD2 + NA1

h8r
Forumowicz

przez h8r » 2010-12-22, 14:07

Ja też coś napiszę jako już paroletni klient tecno. Trafiłem tam po bardzo nieudanej przygodzie z innym 'serwisem' w Warszawie. Ja zacząłem od tego, że jak wykryłem delikatnie mówiąc niedociągnięcia (zagrażające mojemu życiu) to zadzwoniłem i starałem się wyjaśnić sytuację z 'mechanikiem' - zamiast grozić pobiciem na forum czy zakładać sensacyjne tematy 'ja biedna sierotka marysia zostałam podle wykorzystana i okradziona'. Niestety po 2 miesiącach (ja to mam cierpliwość) bezskutecznych prób naprawienia tego co popsuli i tego za co zapłaciłem zabrałem zabawki i pojechałem do tecno. Dodam tylko, że nie dostałem żadnego zwrotu poniesionych kosztów, a to co popsuli musiałem naprawić na własny koszt. W zamian oceniłem ich 'pracę' na kilku forach, za co dostałem pogróżki - pozdrawiam. Samochód już po 1 wizycie (która trwała 2-3 dni) u tecno zaczął działać jak trzeba i przestał stwarzać zagrożenie mojej osobie. Przez ten czas przeszedł wiele napraw i wymian, Grzesiek nie jest nieomylny, ale bierze odpowiedzialność za to co robi i poprawki (co najwyżej drobnych niedociągnięć) są natychmiastowe. Ciężko mi sobie wyobrazić, że kogoś tak oszukał, bo znam go od dłuższego czasu i wielu jego stałych klientów. Proponuję najpierw dzwonić i dogadać się z tunerem, a potem wypisywać głupoty na forach.
200sx

Wojtuuus
Forumowicz

Samochód: EE9

przez Wojtuuus » 2011-01-16, 02:35

Taki trochę feedback się zrobił, dodam coś od siebie. U Tecno zrobiłem swap silnika, naprawę zawieszenia i wiele wiele innych, wszystkie prace były robione na wysokim poziomie i w dobrej cenie. Jest to człowiek z doświadczeniem i jestem pewien, że każdy kto odda samochód do Grześka będzie zadowolony.

Ale się porobiło.. Czysta prowokacja.

RONI
Forumowicz

tecno

przez RONI » 2011-01-16, 09:57

Kto nic nie robi ,ten się nie myli-a człowiek jest tylko człowiekiem TAK ?
Żyjemy w 21m wieku a 95% z nas ma telefony ,wiec dzwonisz i wyjasniasz.....
A jezeli ktos odbiera fure a coś z nią jest nie tak i na miejscu nabiera wody w usta.
A potem w zaciszu domowym zakłada tego typu posty, nie ma jaj :rotfl2:
civic eg9 b16a2 & crx ed9 d16z5 GMS & civic ej2 d15b7 & civic d16z6 & crx ed9 b16a2 by tecnogarage

Bolsik
Forumowicz

przez Bolsik » 2011-01-17, 23:56

Jakoś wszyscy moi znajomi robią większość rzeczy u Tecno i nikt jak do tej pory się nie skarżył, raz Tecno może zapomniał sprawdzić o co prosiłem ale bez problemu poprawił swój błąd a wystarczyło zadzwonić

- Jak dla mnie nikt tu się nie musi tłumaczyć jedna czy tam jedna na sto złych opinii musi być, jednak w takim kraju żyjemy, zawsze będzie niezadowolony klient ...

Zniżki dla CRX.info na części !! Pisać PW

celmix
Forumowicz

przez celmix » 2011-01-18, 02:25

martwyterrorysta napisał(a):
celmix napisał(a):z tego co wiem a cos nie cos wiem to juz zwiedziles wszytskie warsztaty w wwa i okolicach takze? skad ty zes sie urwal marny buraczyno z siateksem na czole .noooo dawaj tych kolegow i robcie nalot do pruszkowa na ul 3go maja 9 jak by co ja mieszkam na 3go maja 11 ,tylko zabierz duuuuzo kolegow i zeby byli troche mocniejsi od ciebie . ja nerwowy czlowiek jestem i nie moge czytac takich glupot bom nie kurw od razu bierze.kiedys sie spotkamy.wielki szusiaku czy jak ci tam a raczej maly klamliwy [czlonek meski],trzeba bylo przyjechac pogadac z grzeskiem jak czlowiek ,on traktuje wszystkich jednakowo,uczciwym szacunkiem .

żal mi sie robi jak czytam takie rzeczy...i wcale bym sie nie zdziwił jakby chłopak zebrał pare kumpli i zrobił Ci z dupy "jesień średniowiecza"wtedy jak zwykle to bywa w takich sytuacjach mamusia wychodzi twierdząc,że synka nie ma w domu.Na PW taki rzeczy wypisujcie a nie róbcie pośmiewiska z forum..........

ku twojemu zaskoczeniu,chyba bys sie zdziwli.pozdrawiam

Poprzednia strona