mr073k napisał(a):jakos nie chce mi sie wierzyc, ze czlowiek ktory sie tym zajmuje, i urzymuje na rynku przez dluzszy czas, robi [czlonek meski]. Jak klient ma podejscie do mechanika, takie ze wie lepij niz on, i tlumaczy, to nieraz sie nei dziwie, ze mechanik ma wyjebane, i nie bierze tej roboty, a potem klient gada hujemuje. Tak jak zalozyciel tematu, i powyzszy post![]()
Wiesc o dobrym mechaniku wiedzie daleko, o zlym jeszcze dalej, wiec gdyby nie robil jak trzeba, nikt by do niego nie przyjezdzal, a wy gadacie bzdury. (do tych co maja zle zdanie na temat techno)wyłaczam sie z rozmowy bo szkoda gadac, sam jestem mechanikiem, i nie raz mialem tez takich pojebanych klientow
![]()
[ Dodano: 2010-12-22, 12:13 ]czerwony crxnapisał(a):swapa przez cztery i pół miesiąca,
czerwony crxnapisał(a):Auto odebrałem uszkodzone i zdekompletowane.
![]()
![]()
![]()
kto by odebral auto uszkodzone i zdekompletowane?? jeszcze jak odebrales to pewnie mu zaplaciles, i powiedziales, dobrze juz dobrze, ja sam to poskaladam, bo widze juz nastepna H do robienia
![]()
Kolego, jak nie masz pojęcia o sprawach o których piszesz to zamilcz. Bo jak masz nabijać posty to zaraz możesz sie pożalić że dostaniesz prezencik świąteczny od wujka Spurka. Wyraziłeś swoje zdanie w temacie raz i starczy. Ile ludzi tyle opinii- twoja już znamy.
I trochę szacunku do innych osób.