ludzie sie boją w mieście tego samochodu... dlaczemu ?
aktualnie mam założone amory tylne na oryginalne bo wtedy mi tłukło bo były sportowe, ściski hamulcowe na czerwono, bardziej dopracowany teraz jest. Jutro postaram sie porobić fotki to tu zarzucem

po pierwsze tak jak pisal Roman, wywal diody z maski, po drugie usun nalepki z tylnej klaby a wlasciwie z bocznych szybek. po trzecie, te felgi sa takie troszke zwykle, jak pisal Dave przydalyby sie jakies konkretne
po czwarte autoko trzebaby ladnie pomalowac moim zdaniem, pelno jest czarnych ceerek i jak juz cos robic to oryginalnego (np. patrz Endrju). jesli nie masz pomyslow jak mozna pomalowac autko to chetnie pomoge, mam gdzies kilka projektow, moze akurat cos bys polubil
aha no i tak jak Romus pisal jeszcze, moglyby byc jakeis fajne lexy z tylu
to narazie tyle 

www.koxx.pl dla ciekawych, fele to momo i w rzeczywistości baaardzo very lepiej wyglądają, naklejka z tylniej szyby zniknęła, a co do diód z przodu to mam je w spryskiwaczach czyli tego raczej sie nei da wywalić 

M!R@S napisał(a):...a co do diód z przodu to mam je w spryskiwaczach czyli tego raczej sie nei da wywalić
rolek napisał(a):Chcesz zrobić coś żeby twój crx był atrakcyjny wizualnie? Poprostu zarzuć na niego jakis ciekawy lakier i napewno bedzie wyglądała świetnie, nie polecam żadnych "plastików" bo ceerka nie wyglada nadzwyczajnie jak jest oblepiona laminatem. Wiadomo że są takie które powalaja ale napewno nie jest to kasa jaka planujesz wydać. Nasze Hondziawki naprawdę dobrze wygladają w standardzie i nie ma co nadzwyczajnego wkładać. Wystarczy ładny lakier, usuniecie standardowego spoilerka, ładne końcówki wydechu, ładne felgi i ewentualnie gadżety w postaci fajnych lamp i uważam że bedzie lux.
. a wystarczy troche glowa ruszyc i samochodzik moze byc naprawde niepowtarzalny.w koncu auto robisz dla siebie a nie dla innych...i to ty nim bedziesz jezdzil.wiadomo ze to kosztuje ale nikt nie powiedzial ze zabawa samochodami jest tania.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości