do miedzybrodzia zywieckiego.czym wiecej ludzi tym lepiej.goraco polecam akurat gore zar bo uwielbiam tam jezdzic,do tego na samym szczycie gory jest zbiornik wodny wielkosci 10 boisk pilkarskich bo znajduje sie tam elektrownia ,wjazd na gore prowadzi bardzo stromymi drozkami.elektrownie mozemy oczywiscie zwiedzic czas zwiedzania to ok . poltorej godziny wiec i atrakcje sie znajda.koszt biletu to 15 zl a studenci i uczniowie 8 zl. mam telefon wiec moge zrobic rezerwacje.Ale najlepsze na gorze jest takie miejsce gdzie nastepuje "zalamanie praw fizyki" sa tylko 2 takie miejsca na swiecie!!!!!!!!!!!!
tam samochod jedzie sam pod gorke ,flaszka sie turla do gory ,woda sie leje zamiast na dol to do gory.WIEM CO PISZE
jest tak naprawde wiec warto zrobic wycieczke tylko i wylacznie dla tego "odcinka" drogi ,wrazenie jest niesamowite jak auto na wylaczonym silniku jedzie do gory wierzcie mi.trzeba by tylko ustalic jakies miejsce i godzine spotkania w niedziele gdzies w katowicach albo okolicy zeby wszyscy mogli trafic.ja zarezerwuje telefonicznie zwiedzanie elektrowni jak bedzie odpowiednia ilosc chetnych.
prosze tylko o jedno NIE zmienianie terminu bo ja moge niestety tylko w niedziele ale mysle ze niedziela tez jest ok.co wy na to.
I niech kazdy zabierze ze soba flaszke z woda zeby sprawdzic magiczne miejsce.
co wy na to ??????