Zielony del Sol z Pszczyny
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Patrycja
Forumowicz

Zielony del Sol z Pszczyny

przez Patrycja » 2009-10-09, 12:59

Byłam dziś z ciekawości obejrzeć tą Solkę:
http://otomoto.pl/honda-crx-1-6-16v-v-t ... 28762.html
Z racji tego, że stoi w moim mieście nie miałam daleko ;)
Chwali się to, że sprzedawca nie napisał na otomoto, że auto bezwypadkowe ;) Bo coś tam z nim na pewno się działo. Z lewej strony między maską a nadkolem znaczna przerwa, z tego co pamiętam poszerza się do dołu. Zderzak z nadkolem też przy lewym świetle niezbyt spasowany. Przednia szyba ma inny numer niż boczne. Drzwi po stronie pasażera dobrze spasowane, po stronie kierowcy gorzej. Rdzy raczej nie widać. Co do lakieru to na pierwszy rzut oka prezentował się nieźle, są jakieś drobne ryski (np. na nadkolach)... Na pierwszy rzut oka, bo potem wyszło słońce... ;P I była oczywiście polerka - co nie jest niczym złym, ale na klapie bagażnika widać bardzo wyraźne smugi:/

Co do wnętrza to inna gałka zmiany biegów. Kierownica wygląda jak nowa, skóra na fotelach w niezbyt dobrym stanie. Od strony kierowcy wyraźnie wytarta, nie wiem nawet czy nie było jakichś dziur (chyba były, ale nie pamiętam na 100%), raczej nikt o nią szczególnie nie dbał. Moje fotele przy 50k większym przebiegu prezentują się lepiej. Za to kierownicę mam o wiele bardziej wyśmiganą. Trudno wyczuć czy coś z licznikiem było kombinowane.

Felgi wyglądają na zadbane, sprawiają wrażenie większych niż są w rzeczywistości.

No i tyle chyba :)

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2009-10-09, 13:38

Hmm ale tablice mi się podobają :rotfl:
Ja wszystkie w CRX - ach miałem SB i 666 :rotfl: A ostatnio w białej miałem SB1666E a teraz w ED9 SB6669E więc myślę, że ta solka była kupiona kilka miesięcy temu.
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles