FuRioN - martwię się o chłopa...
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

mrenias
Forumowicz

FuRioN - martwię się o chłopa...

przez mrenias » 2011-05-10, 21:30

Mam prośbę, może ktoś się w moim imieniu skontaktować z forumowiczem FuRioN?
Bo od 2 tygodni dzwonie, pisze smsy, PW na passwordzie i crx info, na GG i nic, a kupiłem od niego owiewke i niestety cisza.... Może faktycznie mu sie coś stało.... :cry:
Tym bardziej, że w między czasie sprzedałem moją, wiedząc ze biore tamtą :wrrr:

Tzn jakiś tam kontakt był na zasadzie 1 PW ze ja nie odbieram telefonów od niego co jest nie realne, bo takich telefonów nie miałem, a ja dzwonie i pisze smsy kilka razy na dzień, nie wiem może moja sieć komórkowa zablokowała przychodzące rozmowy od FuRioNa? hmm cuda się zdarzają, chyba muszę złożyć reklamację do PLAY....
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles

sebas
Moderator

przez sebas » 2011-05-10, 23:51

http://scyzzor.com/forum/viewtopic.php?t=1305 żyje bo dzisiaj tutaj pisał posty ;)

Sylar
Forumowicz

przez Sylar » 2011-05-11, 06:34

Powiem Ci szczerze, że ja mam Ere i ludzie z PLAY nie są w stanie do mnie zadzwonić cały czas mają komunikat, że jestem poza zasięgiem sieci, chociaż mam full zasięg, a osoba dzwoniąca stoi koło mnie.
Honda CRX del Sol Sylar Style

FuRioN
Forumowicz

przez FuRioN » 2011-05-11, 07:15

Ehh kolego... Moze mnie rok nie bylo, co? ;) Nie codziennie siedze przy kompie, a i telefonuje po minimum 4 razy dziennie - bezskutecznie. Sprawa staje sie powoli irytujaca, bo codziennie slysze na gg ze sie nie odzywam, mimo ze non stop wydzwaniam, zreszta Ty ponoc rowniez :rotfl2: Privy odbieram, tylko na passwordzie sie nie logowalem juz jakis czas, tu tez mnie 3 dni nie bylo. I szczerze powiedziawszy ja juz mam dosc tej calej sytuacji :nieok:

mrenias
Forumowicz

przez mrenias » 2011-05-11, 08:21

to blagam napisz smsa skoro wydzwaniasz do mnie, bo na smsy tez nie odpisujesz, wlasnie znowu dzwonilem i znowu nie odbierasz wiec napisalem smsa....
A dzwoniac do mnie ja nie odbieram czy jestem poza zasiegiem? bo juz sie gubie...

juz 2 ludziw sumie ktorzy jechali na week do Kielc fatygoowalem, zeby zabrali ta owiewke, a potem w niedziele im oddzwanialem ze nie mam kontaktu z Toba, wiec nei ukrywam tez mnie to meczy.

Moze oficjalnie napisze o 12.00 dziś będę dzwonił miej telefon przy sobie ;)
Nastepnie ponowię próbę o 20.00
https://SecreLocal.com - Single Girls Online - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Get In Touch Singles