Wiec zaczne tak
Slyszalem ze do ceerki na seryjne amorki wchodza sprezyny tylko max -40 mm Czy to prawda ???? Zastanawiam sie nad kupnem tych sprezyn (tylko gosciu jak z nim gadalem ma takie same co ceerki i za 289 zl komplet ) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79768651 Moze cos wiecie o tej firmie PLATIMEX bo ja nic
Czy oplaca sie kupic od kogos urzywane sprezynki z jakiejsc Lepszej slawniejszej fimy ???? (chodzi mi o niska cene, o sportowa sylwetke i aby nie bylo tak twardo) Jezeli ktos ma na sell jakies fajne sprezynki i taniej niz 300 zl to prosze dac znac. Bo mam dylemat nad nowkami i urzywanymi sam nie wiem co zrobic
Prosze pisac i doradzac :]

za czasow kiedy mialem jeszcze CC wsadzilem do niego sprezynki obnizajace twarde OMP i kupilem zestaw nowych amorow ,po 2 miechach byly do wywalenia tzn. poprostu sie wylaly(amory nie pamietam jakie ale najdrozsze jakie byly dostepne do CC ,zeby uniknac komentarzy
,podobnie mialem w cerce amory byly padniete ale mialem springi obn. twarde i tez wyszlo rewelacyjnie ,wnioski wysnujcie sami