znam goscia ktory ma dc sport i i sobie zrobil dziury i jest luz
sam mu go sciagalem ten kolektor
nie pekaj da rade wstawic
po o spawac???? zeby wygladal
jezeli liczy sie sam efekt jazdy wkrec 2 srobki
ceramiczny ma
na wyjsiu to zalerzy jaki kupiles
ale jesli do b to 2.5 cala raczej
ile dales??

skad kupiles ten wydech??
ja jednemy sciagnolem takiego dcsporta i jest miodzio wiec nie pekaj

Rey napisał:
PS. pełen wydech Greddy Street Performace2 już do mnie leci
jak bedziesz mial to sie pochwal
...no ale z drugiej strony to w tej chwili nie ma co za dużo latać CRką - trochę się zajmuję częściami i powiem wam że jak tylko spadły pierwsze śniegi to popyt na części zamienne (ludzie wykupują wręcz całe przody hehe) do Rexów wzrósł o 300%
produkty DC nie jest to coś najlepszego, a nie lepiej zrobić u nas kolektor i go zmumifikować. To powinno dać jakiś odczuwalny efekt.
...choć nie aż tak bardzo - bo wyjątek tylko potwierdza regułę
ja jednemy sciagnolem takiego dcsporta i jest miodzio wiec nie pekaj
Rey napisał:produkty DC nie jest to coś najlepszego, a nie lepiej zrobić u nas kolektor i go zmumifikować. To powinno dać jakiś odczuwalny efekt.
T&M, możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Dlaczego "nie jest to coś najlepszego" ? Może jeszcze ktoś coś dorzuci od siebie? Ja z tego co czytałem tu i tam to każdy DCS coś tam daje - te 10KM gwarantowane przez producenta i które wychodzą w tych misternych testach, zazwyczaj daje... choć są i wyjątki...choć nie aż tak bardzo - bo wyjątek tylko potwierdza regułę
![]()
Tom i Jerry napisał(a):Teoretycznie to tzw. przyrost mocy daje każdy uwolniony wydech/kolektor z prostej przyczyny, luźniej spaliny sobie lecą w nim. Przy furce N/A chodzi o to aby spaliny opuszczające komorę spalania utrzymały jak największą temperaturę, bo dzięki temu mają wyższą prędkość i szybciej opuszczają układ wydechowy.
Tom i Jerry napisał(a):Ponadto przyjrzyj się produktom DC, to taka "sztanca" tłucze się to na tony (zobacz na cenę). Porównaj sobie wyroby DC i El-Tec i gołym okiem widać kto robi lepiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości