rudzinski napisał(a):kazdy rozumie jak chce
ja napisalem tylko ze PromotoR robi na nowych gratach, Michal poczul sie urazony (choc nie wiem czemu bo nigdy zadnej innej firmie niczego nie zarzucalem) i odwolal sie do kosztow
moje zdanie jest dalej takie samo. jednych stac na firme X innych na PromotoR'a i kazdy ma prawo wyboru na co wyda kase i co z to otrzyma. dla mnie oferta Kuby jest odpowiednia wiec chyba nie dziwnym jest ze promuje akurat ta firme skoro jestem z niej zadowolony.Michale nie sadzilem ze akurat z Twojej strony moge pasc takie glupie przytyki....Hteb napisał(a):No niestety nie wszystkich stać na tyle na ile Bartka.
mi chodzilo tylko o to, ze zabrzmialo to, ze jedna z firm jest ewidentnie TOP i jak ktos w niej robi to jest kozak...
a co z HMT ? to juz w tym kontekscie nawet nie powinno sie nigdzie plasowac w kategorii
jak dla mnie chodzi o efekt, a nie o to ktos gdzie robil turbo i ma ladniejsze naklejki
poprawcie mnie, jesli mam jakies zwarcia na stykach

POWTARZAM to nie przytyk bo tak to do własnej bramki bym strzelał 
A jak pracujesz i masz tylko wolne weekendy to nie można zlecić prac firmie która ma doświadczenie ? Moje auto jest mi zbyt drogie na eksperymenty