chce kupić zawiasy lambo do drzwii , i nie było by problemu, gdybym ostatnio nie usłyszał że podobno otwirają sie do połowy co bardzo utrudnia wsiadanie i wysiadanie,
kto coś na ten temat wie, niech pisze..
pozdrawiam

]) mario twierdzi, ze jest to raczje zabawka na lato, bo w zime to juz nie jest takie fajne. jesli parkujesz furke w garazu to musisz uwazac na sufit (chyba, ze jest wysoko) no i slyszalem (sam niestey nie mialem okazji), ze wysiadanie po uchyleniu 30 stopni nie jest niemozliwe, ale nie jest to tez jakas wygoda
tyle ode mnie na razie
moze cos mi sie jeszcze w glowie pojawi... 
M@cias napisał(a):gdybym ostatnio nie usłyszał że podobno otwirają sie do połowy co bardzo utrudnia wsiadanie i wysiadanie,
DŻEJKU napisał(a):czy uchylając drzwi w bok o te kilkanascie stopni w bok (bo podobno da się)mozna w miarę sprawnie wyjść?
DŻEJKU napisał(a):czy jest mozliwość wygięcia/zniszczenia zawiasów gdy np. ktoś nie kumaty spróbuje na siłę otworzyć drzwi w tradycyjny sposób?
DŻEJKU napisał(a):czy codzienna eksploatacja takiego auta jest bardzo męcząca czy da się przyzwyczaic
Thomson napisał(a):mario twierdzi, ze jest to raczje zabawka na lato, bo w zime to juz nie jest takie fajne.

mario-68 napisał(a):Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani są usatysfakcjonowani moja odp. i przybliżeniem tematu
DŻEJKU napisał(a):jak najbardziej mario ale powiedz jeszcze:
- na czym polega doważanie (gdzie, w jaki sposób)
DŻEJKU napisał(a):- na czym polega przeróbka zamka
DŻEJKU napisał(a):czy przy zamykaniu przechodzą płynnie z pozycji porostopadłej w równoległą czy najpierw opadają do tradycyjnej pozycji a potem trzeba je dociągnąć...
DŻEJKU napisał(a):pytam się o takie pierdoły bo podświadomie chce wybić sobie ten pomysł z głowy i szukam minusów
DŻEJKU napisał(a):kurde teraz żałuje bo w Kielcach ogladałem tylko zawiasy u Ciebie a nie wpadło mi do głowy żeby zobaczyć jak to działa w realu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości