mojej Del sol i utkwilem w miejscu... nie moge sie zdecydowac pomiedzy felgami o rozmiarze 17 i 16 macie jakies pomysly doswiadzczenia z 17 na solce??? przgladalem 100tki zdjec z tymi i owymi felgami w interesujacych mnie roamiarach...
np solka "polkara" wyglada zajeb na tych 17...
16 w galeri urzytkownika "ucho" tez nie wyglada najgorzej w zasadzie to myslelem ze jest to 17 na poczatku
a np 16 w slicznej solce "Rudzinskiego" na zawiasie -40 wyglada jak 15...
z kolei doczytalem ze z 17 najlepiej jakis niski profilek typu 205/40 czy w ostatecznosci 45 itd i tu pytanie jak to sie ma do jazdy mieliscie jakies panki ana takich oponkach czesto i gesto od ddziur w tych czasach wiec sam nie wiem???? czy oponki takie sa wytrzymale??
sorki ze uzylem solek kolegow za przzyklad ale tak chyba bylo najlatwiej mi okreslic problem...
poprostu nie chce efektu przeswitu pomiedzy kolem a zderz. i karoseria chcialbym osiagnac efekt wypelnienia... chyba ze zamontuje oponki z busa na 16 i wszystko sie wypelni na cacy
pozdrawiam
za nastepny bledny temat dostaniesz upomnienie
sam musisz zdecydowac polkar i martii maja np 17'' a Bartek na 16'' (choc cos wspominal o planie na 18'' ) popytaj jednych i drugich i moze sytuacja si rozjasni...
0 .Myśle że 16" to już wystarczy.