jest to pisk cykajacy mniej wiecej jak zegarek tylko jego czestowtliwosc sie zwieksza w miare zwiekszenia predkosci i te pisczzenie jest wtedy jescze glosniejsze pomocy:(
Ostatnio edytowano 2006-04-23, 21:08 przez tracid_25, łącznie edytowano 1 raz
a co robiles ostatnio przy aucie.zawiecha czy silnik.moze to byc skrzynia,albo cos z przegubami.bo czym szybciej jedziesz tym to inaczej slychac wiec cos z napedem,nie wymieniales czasem przeguba i zalozyles za duze opaski i stuka o podwozie[ja tak zrobilem i tez sie dziwilem]he.wiecej info co gdzie slychac i jak???
To sprawdź sobie klocek, wydaje mi się że to jednak jego wina, najprawdopodobniej jeszcze nie jest zużyty ale już blaszka która informuje właśnie piszczeniem) zaczyna obcierać o tarczę. Z przodu nie musi być to wcale tak mocno widoczne i klocki mogą się wydawać na nie zjechane a po rozebraniu może się okazać że od wewnątrz jest zjechany klocek do blachy - ja tak miałem dlatego tez podejżewam że to jednak on.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
moze wpadl ci kamyczek, moze blaszka ci sie zagiela podtrzymujaca klocek, a moze oslona tarczy amoze ktos sie ruszy i ci zagladnie do samochodu i nam powie, bo wydaje mi sie ze samemu ci sie nie chce szperac a moze komus sie przysni co ci tam piszczy??
sciagnij kolko na lewarku i wrzuc bieg na pracujacym silniku i niech ci ktos popatrzy lub sam sobie zobacz albo jedz do mechanika.
a tak na marginesie to wypelnij profil bo nikt nie lubi gadac z nonamem
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
Miałem taką sytuacje że w szczękach hamulcowych mi się membranka (taka gumowa pierdółka w środku)uszkodziła
I po hamowaniu szczęki mi się do końca nie rozluźniały- tarło bezprzerwy i nikt nie wiedział co to. Wymieniłem 2 razy klocki i cały czas je zcierało.
Jesli wszystko zawiedzie sprawdź tą membranke
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com