Czy istnieje jakiś gwint do EE8 z regulacją twardości?
widzę że Tein nie nie ma w ofercie gwintu z regulacją twardości do tego auta, w Prelude targałem z Japonii nówkę FLEX z regulacją za kolosalne 4300pln
i było to najlepsze rozwiązanie, zwłaszcza że jeszcze dokupiłem EDFC do sterowania z kabiny. Na max miękkim jechało się jak serią a na dziurach utwardzałem żeby nie nurkowało.Jeśli nie to może jakieś dobre sprężyny ktoś poleci? ale musi jeździć jak seria..

) i mój największy zawód ISC w wersji Racing ( początkowo super było. Na miękkim może nie limuzyna ale myślę że można by to nazwać wygodną jazdą, a po utwardzeniu auto staje się mega czułe i prowadzi jak po nitce. W między czasie dobry kolega z pracy kupił se też to zawieszenie do Accorda i po przejechaniu STU kilometrów zaczynało pukać w środku, a pierścienie na trzpieniach wyrabiały tak gniazda że mało brakowało aby kiedyś wyszły przez maskę, po wymianie gwarancyjnej sytuacja miała miejsce jeszcze dwa razy po czym auto zostało sprzedane. Jak ktoś nie wierzy to tutaj jest link do filmiku jak puka amortyzator w środku