Zwierzak89 napisał(a):a jak to jest z kolektorem do b-serii. Konkretnie chodzi mi o b18c4 czy on sie chowa elegancko jak ori czy bedzie wisial i trzeba cos rzezbic przy nim?
. Kolektory na stanie wiec jesli ktos z okolicy to moze podjechac i nabyc na miejscu zapraszam do 15.07 . Pozniej mamy 2 tygodnie przerwy. Zamowienie zrealizujemy(wysylka) do 15 jesli kwota wplynie na konto do tego czasu lub po 28.07 jesli wplynie pozniej. Zapraszam na zakupy.
jakby ktos chcial 

przem napisał(a):hehe tak moge zaproponować podwózkę do wawy w sobotejakby ktos chcial
, no to jak transport już jest i pojada w jedno miejsce 2 kolektory to dam rabat 50zl od sztuki
. No chyba ze bedzie wiecej chetnych to sprawa do dalszego obgadania
.garaż napisał(a):przem napisał(a):hehe tak moge zaproponować podwózkę do wawy w sobotejakby ktos chcial
Dziękuję za pomoc, no to jak transport już jest i pojada w jedno miejsce 2 kolektory to dam rabat 50zl od sztuki
. No chyba ze bedzie wiecej chetnych to sprawa do dalszego obgadania
.
nie no żartuje
z dwa trzy mogę zabrać 

Daniel's napisał(a):garaż, macie też kolektory do innych japończyków?? konkretnie do Nissana
.lako napisał(a):jak wygląda założenie takiego kolektora do b16a1 w budzie ee9, podchodzi P&P ?
wrobellos napisał(a):tez dosc mocno mnie to interesuje + jak wisi pod ed9 na hasporatch z b18

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość