lukasz0812
Kupiles cos od forumowicza ?
Powiedz co o nim myslisz :)

Vincent
Forumowicz

Samochód: CRX Del Sol

przez Vincent » 2013-02-23, 19:17

Może któryś z moderatorów się wykaże ,i do wyjaśnienia sprawy zablokuje człowiekowi konto.Widać, że nic sobie z tego nie robi i kolejny złom chce wcisnąć.

forum/viewtopic.php?t=62054

Dla bezpieczeństwa żeby następni nie wtopili.

grzesiek84

przez grzesiek84 » 2013-02-23, 19:25

To założy nowe i dalej będzie jechał jak mój i pustego kolega,który nas wykręcił.

kamil328
Forumowicz

przez kamil328 » 2013-02-23, 22:15

ja sie też wypowiem że też zamówiłem pompke paliwową i aparat do z5 od kolegi z forum;] nie bd kręcił afery który to, ale jeżeli sie nie zrekompensuje tak jak obiecał to wyjdzie na jaw że też mi wcisnoł badziewie bo po założeniu aparatu była totalna porażka :razz: a po rozkręceniu kopułki :szok: ale no cóż nie każdy jest życzliwy ;]
Nisko ,twardo i szybko to właśnie CRX

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2013-02-24, 00:38

Vin, przy 3 warnach jest juz ban na pisanie, jak macie zyczenie to dociagniemy do 6, i wtedy jest blokada wejscia na forum.

btw, odkad zalozyl konto wydawal mi sie podejrzany ale po 2 warnach myslalem ze sie ogarnie ciut

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2013-02-24, 01:28

Masz taką możliwośc ,to zablokuj mu konto,żeby nie naciągnął następnego uczciwego forumowicza.pangałuszka już wyciagna wnioski i nastepny zakup będzie bardziej rozsądny.Ocenia ludzi w/g siebie ,jest uczciwy,słowny ,więc inni powinni też tacy być.To fajnie, ze macie jakąs kontrole ,bo coraz więcej pojawia sie oszustów i trzeba próbowac jakoś nad tym zapanować,choćby w minimalnym stopniu.

pangałuszka
Forumowicz

przez pangałuszka » 2013-02-24, 01:46

wrobellos, przepraszam, źle Cię zrozumiałem, bo myślałem, że chcesz mi dać warna, bo kręcę wała, ale nieważne :rotfl: Myślę, że zablokowanie mu konta na pisanie to dobry pomysł, chociaż mam nadzieję, że się wypowie. A propos tego, że był podejrzany od początku - dopiero niedawno rozkminiłem, że założył konto tylko po to, żeby sprzedawać. Warny dostawał za spamowanie forum postami, bo chciał szybko nabić, żeby móc pisać w temacie sprzedam. I tu warta uwagi rzecz - nie udało mu się, więc wszystkim odpisuje w dziale kupię. wrobellos, jest to całkowicie Twoja decyzja, ale osobiście podpisuję się pod Vincem, żeby dać mu 3 warna, żeby nikt inny się nie nabrał. Tu już chodzi o innych forumowiczów, bo szkoda, żeby inni dostali też jakiś szajs :)

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2013-02-24, 02:19

tepie jak moge takich swiezakow, koncze na 2ch warnach i zwykle sie ogarniaja, ale niektorym trzeba dac 3 albo 6 odrazu, inni moderatorzy tez sie musza napocic zeby wylapac takich cwaniakow, jako uzytkownicy musicie patrzec ze jak sa paseczki to za nic ich nie dajemy, i jak juz wielokrotnie zarzad apelowal zeby uwazac na takich fresh'ow...

jest chinczyk, miras, devil, kubar, i pewnie jescze kilku innych pewnych sprzedawcow, moze nie zawsze maja dyskontowe ceny ale przyjmniej jest pewnosc ze gruza nie dostaniecie.

z moje strony koniec bo to nie miejsce ja takie wywody, zrobilem co moglem, pozdrawiam i zycze powodzenia w dochodzeniu swojego.

Vincent
Forumowicz

przez Vincent » 2013-02-24, 03:33

Z mojej strony dzięki,gdzie się nie spojrzysz ,to zawsze trawia się cwaniak, co próbuje wydymac każdego, co się nawinie.Czym mniej takich ludzi ,tym lepiej i naprawdę wygodniej w życiu.pangałuszka sam zdecyduje co dalej jak ochłonie,bo powiem szczerze. ze troche się podłamał.

Poprzednia strona