LOL LOL LOL i jeszcze raz mega LOL
Leżę... nie sądziłem że jak ktoś mówi po "wiejsku" to w taki sam sposób może też pisać i do tego z takimi ortografami - a "kręceniu" i hondach to UN NIMO ZIELUNEGO POJĘCIA 
M!R@S napisał(a):Napisałem o co chodzi z tą ceną to
"sluchaj zrobilem abs poratowalem nadkola niemiala ubezpieczenia ani przegladu a powaznie wiec mam prawo do zarobku icena nie ulegnie zmiany bo idzie do lakiernika i zobaczyz jak sie robi crx a jak ja chandlowalem hondami to ty wchodziles na stojacy pod stul nimasz pojecia o tym jak chcesz to sprzedam ci solke moja 16 vautec 170km tiuning 98r dasz 16000tys jest twoja wasz fora mnie niinteresuja piszecie bzdury krecicie motory niemajac pojecia otym jesli chcesz to zapraszam do mnie mam pare autek sportowych celice 190km 2003 rok alfe romeo 16 krecona 160km forda cugara 2000r 220km krecona sprzedam ci MDZIE RX8 z kolekci mojej npare wuzkow jak chcesz zapraszam i pozdrawiam nie jestem zlosliwy tylko mnie draznia taki chore tematy a jaki ten myk jesli mozna wiedziec bo akurat zajmuje sie elektronika samochodowa jessli mi otpowiesz co za myk masz u mnie wizyte i naprawe swojego autka gratis zadzwon pogadamy a nipisz jakis chory"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość