Trójka dzieci przechwala się które z nich ma ważniejszą mamę:
- Moja mama jest historykiem w IPN, ona to ma władzę!
- A tam, historykiem, moja obsługuje w IPN niszczarkę!
- To jeszcze nic... moja obsługuje xero.
Autentyk czyli Wspomnienia Taternika:
Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka.
Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić.
Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęło kłaść ściany dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora...
I tutaj następuje wersja GOPR-owców:
Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną...
Lekarz wypisując chorego po operacji udziela mu rad:
- Nie palić, nie pić pod żadnym pozorem, co najmniej osiem godzin snu dziennie.
- A co z seksem?
- Tylko z żoną, wszelkie podniecenie mogłoby pana zabić!
- Słyszałam, że się z Dawidem spotykasz?
- Tak.
- To bandzior jest!
- Ale prezenty daje...
- Ta. Szkoda, że zawsze tylko telefony komórkowe...
Najskrytsze marzenia MĘŻCZYZNY:
1. Córka na okładce "Cosmopolitan"
2. Syn na okładce "Przeglądu Sportowego"
3. Kochanka na okładce "Playboy'a"
4. żona w programie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
- Pojedziemy na ryby? Weźmiemy wódeczkę, jakieś dziewczynki...
- A wędki?
- Wędki? No dobra, wędki też weźmiemy...
Optymista wierzy że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie o który otwór chodzi.
Z cyklu "przemyślenia":
Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to: oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320km/h. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę...
I jeszcze coś dla kobiet:
jeśli twój chłopak po pierwszej randce pamięta kolor twoich oczu, to znaczy że masz ... za małe cycki
Honda CRX - kochamy ją za to, za co inni nienawidzą.
Optymista Widzi Światełko W Tunelu... A Maszynista Debila Na Torach...
Ikuo Kajitani. The 'Father' of VTEC !
anarvin.karol
przez anarvin.karol » 2011-10-18, 09:58
To ja na wstepie przepraszam wszystkie blondynki
Dlaczego blondynka wlewa wode do komputera?
- Żeby poserfowac po internecie...
Dlaczego Japonia to taki mądry naród?
- Bo nie mają blondynek!
Jak pozbyć się blondynki na kilka dni?
Kazać jej znaleźć patyk z jednym końcem.
Blondynka niechcacy zatrzasneła dzwi samochodu. zostawiajac w środku kluczyki w stacyjce.
na szczęście zostawiła lekko uchylone okno. Poszła więc na najbliższa stacje benzynową, poprosiła ekspedienta o długi drucik za pomocą którego spróbuje wyciągnać kluczyki.
Po chwili na stacje benzynową wpada mężczyzna i smieje sie do rozpuku. Ekspedient pyta co go tak rozbawiło, więc mężczyzna opowiada, jak blondynka próbuje wyciągnąć uwięziony kluczyk.
Ekspedient zauważył, że nie ma w tym nic śmiesznego, że to bardzo dobry pomysł i że pierwszy raz w życiu spotkał inteligętną blondynkę. Na to drugi mężczyzna odparł.
- Owszem, ale druga siedzi w środku i mówi: troche w prawo, troche w lewo...