bo na ebayu to kosztuje pare $ .
)

ja mam u siebie kompa z innym chipe.
VTEC od 5100 i odcinka przy 8500
wszystko by kuki

mariusz123 napisał(a):na alegro jest tez gosc co sprzedaje za 120zl chipy,kilku juz je ma i chodza i jest poprawa,ja mam i nie zaluje,litr wiecej lyka przy ostrej jezdzie ,obroty sa wyzsze tak na 900obr/min,lepiej ciagnie z dolu i odcinka na 8100obr[chyba???ja cisne do 7500tak na oko bo wiecej sie boje],zwie sie sajmon albo ofifer,znajdziesz ich tez na honda slask.polecam gosci sa ok.

mariusz123 napisał(a):no a ty ile chciales mies z samego chipa 20KM,hehehe.chyba kazdy wie ze wiecej niz 5KM nieda zaden chip chodzbys kopal go w dupe.a te 2-4KM nie sa tak wazne w tym chipie,tak mi sie chyba wydaje,tylko lepszy moment na dole[chyba ze to robia te dwa konie,wiec czuc roznice],a wiem na ile mi kreci tylko na obrotomierzu nie mozna stwierdzic tak dokladnie bo rowno mi na 8100obr nie staje[he].a nie krece jej tak wysoko bo mi jej szkoda.a co do wolnych obr to mi nie powiez ze seryjny silnik z5 ma wolne na 900obr/min,chyba cos kolo 780obr chyba powinien miec.a ja ci tego nie ustawie bo tego chyba nawet nie mozna ustawic,chyba ze pogadaz z kompem i go ladnie poprosisz to ci sie przestawi,hehehe.a co do chipa to ja dalem za niego kilka zlotych wiec mi sie oplacalo,wiecej mnie przesylka kosztowala niz chip,he.a te 735obr to chyba bedzie za malo???hehehe.PS majlo czekam na dalsze uwagi bo pewnie,beda??? hehehe.trzymaj sie zioom,a co do 1/4 to jest strzal w dziesiatke.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości