kupiłem preparat specjalny do czyszczenia felg lakierowanych spryskałem odczekałem tyle ile napisane na butelce i tak jak pisało spłukałem na myjce ciśnieniowej na statoil koło placu strzegomskiego. Tak mi przeczyścił ten płyn aż farba gdzie nie gdzie się złuszczyła i są teraz takie ciemne plamy. Wiec tylko szybko poboczami do domu i do pracy. Całe szczęście cena felg odpowiada teraz faktycznemu stanu tych felg 
Mysle ze godzina 9:00 to troche za pozno z tego wzgledu ze zlot zaczyna sie o 10:00 a zanim sie zbierzemy, zanim dojedziemy na dlugoleke i z tamtad na zlot to juz bedzie troche pozno... Proponuje troche wczesniej. Moze 8:00 chociaz? Co Wy na to???Dymek napisał(a):OFicjalnie piszę , bo troche inaczej to będzie wyglądać. zbieramy sie na magnolii na początku gdzieś parkingu od strony legniciej w sobotę o godzinie 9:00. wyjazd na długołękę na shell zeby zdążyć na 10:00 bo o 10:00 tam się spotykamy z innymi ekipaminie ma śpieszenia , się , wymijania popisywania zajerzdzania drogi , jedziemy kolumną 80 na godzinę pilnujemy sie na wzajem zeby nie bylo niepotrzebnych i przykrych sytuacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości