, w zeszłym tyg choroba nie pozwoliła
Dewota. napisał(a):w tym tygodniu sartował nawet CRX i był Ralf IV genem. Szkoda tylko ze była taka mgła
Kenet napisał(a):Bardzo fajna impreza, podziękowania dla kolegi z CRXa za użyczenie kasku. Do zobaczenia w następny poniedziałek.
Musisz się Fox dotrzeć z pilotem 
Arv napisał(a):qurde nie dałem radyMusisz się Fox dotrzeć z pilotem
foxbox napisał(a):musze sie dotrzec z tylem auta, w lato niemam z tym problemu, ale w zime za bardo ucieka
foxbox napisał(a):Dewota. napisał(a):w tym tygodniu sartował nawet CRX i był Ralf IV genem. Szkoda tylko ze była taka mgła
W zeszlym tygodniu tez sstartowalem, ale nieszczesliwy ten rok, jak nie zepsuty alternator w eszlym tygodniu, to niezrozumienie z pilotem i poslizg przed meta w wczorajKenet napisał(a):Bardzo fajna impreza, podziękowania dla kolegi z CRXa za użyczenie kasku. Do zobaczenia w następny poniedziałek.
Niema problemu, widzimy sie za tydzien

Może jakieś filmiki na yt?
pytanie do tych co byli bo zupelnie zielony jestem: kask motocyklowy sie nada. w semsie czy mnie przepuszcza i czy w ogole da sie w takim w furze jezdzic bo nie probowalem?? jak to jest sprawdzane, bo troche mi szkoda 100 milionow na kask wydawac na jedna czy dwie imprezy.. ew moze ktos ma pozyczyc, jakos bysmy sie dogadali...
) w sensie żadnych kajtków, parkingów, nic, i panikuję, że zgubię trasę, że się gdzieś pomylę nie mówiąc już o jakichś czasówkach. ale zakładam że każdy musi mieć swój pierwszy raz i co najwyzej bedzie troche smiechu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości