na czas schnięcia kleju i wyszło tak.adi469 napisał(a):zgodze sie z sebasem,jest tak jak napisal.
W woli informacji wroce do zaciskow dwutloczkowych z legenda;okazalo sie,ze tarcza z rovera mg zr ma 25mm grubosci a nie jak w legendzie 28mm.
adi469 napisał(a):w celu zniwelowania braku tych 3 mm przedluzamy tloczki,zeby nie wypadly przy koncowce klockow.

adi469 napisał(a):ja dotoczylem takie podkladki.sa dopasowane tak,ze wchodza na wcisk ale wkleilem je na klej dwuskladnikowy i zrobilem maly dociskna czas schniecia kleju i wyszlo o tak:
sebas napisał(a):adi469, Mogłeś zastosować tarcze z legenda tylko rozwiercić otwory na śruby na Twój rozstaw.
Tomcat Turbo napisał(a):adi469 napisał(a):w celu zniwelowania braku tych 3 mm przedłużamy tłoczki tak, żeby nie wypadły przy końcówce klocków.
nie ma potrzeby dorabiania podkładek chyba ze ktoś lubi dojeżdżać klocek do żywej blachy
Małek napisał(a):mam małe pytanie odnośnie dwutłoczkowych zacisków. Od którego legenda coupe pasuja albo accorda?? bo mam maly problem jakby ktoś mi rocznik wpisal i orientacyjna cene.
I jeszcze jedno pytanie bo mam wolne zaciski z ee9 przednie. Dało by rade je jakoś na tył wcisnać?? czy to raczej duża rzeźba albo wogóle nie możliwe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość