Witam. Moja dziewczyna postanowila zakupic sobie 4 kolka. Padlo na crxa del sol. Interesuje nas ta http://moto.allegro.pl/cr...1191220247.html . Sam jezdze Honda Civic i calkowicie ufam tej marce natomiast na crxach sie w ogole nie znam. Zna ktos moze to auto? albo ma blisko aby mogl je obadac? czy w ogole cena nie jest zbyt niska jak na del sola? Prosze o jakas odpowiedz. Z gory dziekuje i pozdrawiam
Bonias83 CKPL
bonias83 , do 7k będzie mało prawdopodobne kupić coś, do czego nie będzie trzeba dołożyć. Licz się z tym, że w takim aucie (solki mają już 12-18 lat) zawsze będzie coś do zrobienia i poprawienia.
Z moich doświadczeń sensowne egzemplarze zaczynają się od 10k, a i tak nie są idealne i wymagają doinwestowania.
Było 2x SOHC VTEC, jest DOHC E-TEC
USŁUGI KSIĘGOWE WARSZAWA / RASZYN
Ta solka stoi już baaardzo długo tylko dawno jej nie było. Osobiście jej nie widziałem ale weż to pod uwagę. Oczywiście nie musi to o niczym świadczyć ale warto pamiętać.
Co do Polkara to mam identyczną solkę jak ta jego - tyle ze moja chyba z ABSem jeśli się nie mylę. Fajny kolor no i wogóle więc moze warto oblookać....