No ale może civic to auto dla pedofilów i wam się nie podoba 
sebastian1984menAR napisał(a):maska nie problem a honda bedzie dawca bita z krajow europy type-r mam za 600euro 40tys.km ale czy bedzie dalo se cos zrobic rok 2000r mam taka mozliwosc pytam bo szukam ee8 ale z przyzwoitym przebiegiem a narazie co znalazlem w europie to maja po 200tys.km a do nas jak dojada to beda mialy ledwie 100tys.km od ludzi co tu sprzedaja jaka jest trwalosc jednostki b16a1 regularnie serwisowanej nie katowanej
sebastian1984menAR napisał(a):temat w gielda jest juz niema nic zgloszen zeby ktos mial ee8 ,z krajow uni mam do wyboru zastanawiam sie nad dwoma sztukami ale co z tego jak za zwykla wersje jezdzaca w dobrym stanie z tamtad za 100-300euro przywoze a ee8 500-1000euro tez w stanie dobrym juz mialem ee8 5lat temu ale poszla do kasacji i z tego co widze kupie ee8 bede jezdzil az padnie i silnik integry w miedzy czasie przygotuje do rexa czyli wiem na czym stoje . Caly czas chodzilo mi jak swap z najmniejsza ingerencja w konstrukcje auta i zeby silnik mial 150KM w gore na zmiennych fazach rozrzadu i na dwoch walkach

sebas napisał(a):No ale może civic to auto dla pedofilów i wam się nie podoba
ostatnio coś wysyp takich osobowości jest, czyżby ktoś jakiś casting przeprowadzał? 

SpookyAga napisał(a):Nie rób OT
Mariusz90r napisał(a):To może zrobimy zakup grupowy Type'Rów ? Z wysyłką byłoby taniej![]()
1.tsj - 10sztuk - płatne przelewem
2.drań 1 sztuka - objętne czy LHD czy RHD
3. h8r- 2 sztuki
4. Mariusz90r 2 sztuki, również obojętne czy LHD czy RHD ale poprosiłbym o fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości