3500 czyli nie jest źle z remontem w 5 tys powinienem się chyba wyrobić 
3500 czyli nie jest źle z remontem w 5 tys powinienem się chyba wyrobić 
xdeadly napisał(a):A ja mam takie pytanie, jest ktoś w PL kto zajmuje się tymi sprawami i np ogarnie mi to wszystko na zasadzie daję autko(d16z5) do warsztatu , tam robią co trzeba , po wszystkim płacę kasę i zabieram zadowolony furkę na pierwszą przejażdżkęSam mam o tym zbyt małe pojecie by się brać za robotę. Poza tym wydaje mi się że jeżeli robię coś u kogoś "profesional" to jest na to jakaś tam gwarancja. No i podstawowe pytanie ile by mnie takie coś wyniosło ?
xdeadly napisał(a):No właśnie pisałem do tecnogarage i myślę że tam właśnie poślę swego edka. Trochę się w kosztach pogubiłem, remont z zakuciem + turbo to wyniesie mnie gdzieś 15tys ?
[ Dodano: 2009-12-13, 18:32 ]
A może przy takich kosztach byłby bardziej opłacalny swap na jakąś b serię + soft turbo ?
i do tego slickicelmix napisał(a):350hp
bo na ulice to yhymm 
przema72 napisał(a):xdeadly napisał(a):poszedł mail do przema723500 czyli nie jest źle z remontem w 5 tys powinienem się chyba wyrobić
nie poszedł bo PW nie dochodzą

ale co ja wiem 
dymek1988 napisał(a):beata22staw, w avensisie 2,0 turbina odpala gdzies przy 2100-2200 a zakladaj ze tu jest wiekszy silnik wiec daje kopa pozniejale co ja wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości