EE8 sprzedałem. Mam nadal problem powiem że jestem podłamany. Czytałem forum civica wymieniłem połowę gratów i nic nadal nie jedzie. Wymienione: świece, kable.kopułka, palec moduł zapłonowy, ustawiony rozrząd i zapłon. Jeszcze jedno pomysły z gaźnikiem też odpadają ominąłem go gazem bo paliła na 100 jak 747 z Frankfurtu do USA . Czy ktoś ma jakiś inny pomysł?
nie rozpoczynaj dyskusji z gościem, który ma nad tobą flaszkę przewagi
mnie zastanawia jedno czy na jałowym normalnie się wkręca na obroty czy też jest zamulony, czy na każdym biegu tak masz, że ci go muli, wygląda cały czas na problem z mieszanką lub masz może jakoś wydech zapchany nie wiem czy był tam katalizator czy nie, przydałoby się sprawdzić kompresję czy jest w porządku, nie bierze oleju?
Jest tak mechanicznie nie żyje ale jest w nim dużo nowych gratów do odzyskania łącznie z budą, która jest zdrowa. Felgi stalowe 15 z oponami lato po sezonie. Widzieliście jak jest. Chcę ją sprzedać za rozsądne pieniądze wszystko jak widzieliście bez muzyki. Nowa naba z kierownica. Sprężyny na 100 sa twarde nie wiem jak zawiasy. Do 1.3 posłowe nowego silnika wyżej wymieniłem co wymieniłem hehe. Pozdrawiam jak coś to telefon podałem w kontaktach.
nie rozpoczynaj dyskusji z gościem, który ma nad tobą flaszkę przewagi
Witam, slyszalem ze była wysłana delegacja z forum na kjs niepodległości, i tutaj moja prośba jeżeli ktoś ma to bardzo chętnie przyjmę jakieś zdjęcia filmy. pozdrawiam załoga nr 17 biały cyber
Pilnie poszukuje zderzaka przedniego (seria) dwa błotniki przednie wszystko polift... ew. postoje i kierunki pomarancze dzieki za wszelkie info o takich czesciach