) jak przedłużyć ich żywot bo nie będę co 2 miesiące tego wymieniał przecież?
) jak przedłużyć ich żywot bo nie będę co 2 miesiące tego wymieniał przecież?
.Po pierwsze podczas jazdy po drodze zaczęły koła odbijać lekko na boki na byle nierównościach (opiszmy to: na nierównościach koła lekko latają w lewo i w prawo i wszystko czuć na kierownicy,przy skrętach nie ma "czucia" auta) no i jak zejdę pod auto to ruszając końcówkami drążków kierowniczych czułem (i widziałem) że są luzy (ruszając w osi takiej jak oś przegubów da się tą końcówkę nawet o około 90 stopni obrócić).Maglownica raczej ok,bo jak lekko nawet skręcę kierownicą lewo-prawo na postoju,to koła się odpowiednie skręcają jak należy.Przebiegu dużego nie zrobiłem przez te 1,5 miesiąca,może jakieś 1200 km 
zwierzu_1986 napisał(a):No więc opiszę dokładniej moją "diagnostykę".Po pierwsze podczas jazdy po drodze zaczęły koła odbijać lekko na boki na byle nierównościach (opiszmy to: na nierównościach koła lekko latają w lewo i w prawo i wszystko czuć na kierownicy,przy skrętach nie ma "czucia" auta) no i jak zejdę pod auto to ruszając końcówkami drążków kierowniczych czułem (i widziałem) że są luzy (ruszając w osi takiej jak oś przegubów da się tą końcówkę nawet o około 90 stopni obrócić).Maglownica raczej ok,bo jak lekko nawet skręcę kierownicą lewo-prawo na postoju,to koła się odpowiednie skręcają jak należy.Przebiegu dużego nie zrobiłem przez te 1,5 miesiąca,może jakieś 1200 km

przeciez to jest wsadzone w zwrotnice no to jak niby...
i zabezpiecz ta blaszka co tam masz.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości