....skoro masz tyle kabzy 

racuchowy ed - forum/viewtopic.php?p=360877#360877
A potem skoro masz już wyremontowany silnik- myślę że warto iść w turbo. A w jakie konkretnie, to już byś musiał określić budżet jaki chcesz na to przeznaczyć, do czego Ci auto będzie służyło (codzienne wyjazdy do pracy, czy raz w miesiącu na tor) i koledzy na pewno świetnie Ci doradzą, bo kilka CRX'ów z turbo już tutaj lata.
Krychu napisał(a):chlopaku, nie mecz sie z rexem skoro marzeniem twym jest ferrari, kup fiata coupe turbo, oczywiscie czerwonego i wyposaz go w emblematy ferrari...
z zewnątrz ferarii pod maską audi 
racuchowy ed - forum/viewtopic.php?p=360877#360877

kadwa napisał(a):Poczytałem sobie ogólnie forum i musze przyznać, że jest to świetna skarbnica wiedzy dotycząca CRX'a.
Doszedłem do wniosku, że albo wstawie sobie do tego silnika poprostu soft turbo lub
K20A engine swap taki mniej więcej jak jest na tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=P5mqvcYN ... re=related
Z tego co się doczytałem na forum to zainstalowanie soft turbo to koszt ok 5-7 tysięcy a
swap na K20 to koszt ok 10-30 tysięcy. Podejrzewam, że jeszcze więcej....
Wniosek ostateczny jest taki, że narazie kasę przeznaczę na całą resztę a ten silnik dojadę i za 2-3 lata zrobię sobie taki swap na K20 właśnie.
Tą wiadomość kieruję tylko do konkretnych użytkowników forum a nie jakichś pirdzidołków co mogą tylko pomarzyć sobie o moim zainteresowaniu ich osobistościami jak i takim swapie na K20.![]()
Pozdrawiam![]()
Cytuję:
Krychu napisał/a:
chlopaku, nie mecz sie z rexem skoro marzeniem twym jest ferrari, kup fiata coupe turbo, oczywiscie czerwonego i wyposaz go w emblematy ferrari...
Odpowiadam:
Ferrari kupię kiedyś kiedyś.... A po co mam Hondę sprzedawać - to bez sensu... Gdzie w twoim myśleniu jest logika?!
pkt. for: Lemens, polkar, marekcrx
thx!

kadwa napisał(a):dpowiadam:
Ferrari kupię kiedyś kiedyś.... A po co mam Hondę sprzedawać - to bez sensu... Gdzie w twoim myśleniu jest logika?!
pkt. for: Lemens, polkar, marekcrx
thx!
to od 9 tys w góre, prosiłbym o pomoc, rady i też mniej więcej koszty
ja akurat pochodze z Kłodzka więc u nas niewiem czy jest ktoś kto dobrze zna CRXy:) no i też nie bede mówił że mam kasy jak lodu bo wiadomo krach przeciesz idzie
ale jakieś tam fundusze są no i jak trzeba to się znajdą ;] także prosze o odpowiedź:)a
swap na K20 to koszt ok 10-30 tysięcy. Podejrzewam, że jeszcze więcej....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości