klaper, jak zainteresowany jestes pisz, obejrzec nie zaszkodzi jak mieszkasz blisko oln 
a glowne na 2gi lol moz eby pojezdziło z 2 tys km na dotarciu zakładam a do tego czesci nowy rozrzad odnowienie głowicy bloku wału uszczelniacze nowe pierscienie con koszt wychodził mi 2 albo 2 z kawałkiem tys znajdz dobry zdrowy silnik od dobrej osoby z forum ja juz znalazłem i nie zydze juz pieniedzy na dobry silnik tak jak za ost razem
... do z6 lapy pasuja idealnie, tylko zmienia sie ta od rozrzadu na ta z z5 i wszystko gra przeciez reszta lap jest przy skrzyni. a skrzynia od b to sam zakup 1500..
, zwlaszcza ze tylko zmienia sie jedan lape i wszystko pasi.. a od b to i skrzynia i lapy inne i bla bla..
MaciusCrx napisał(a):Hahaha dobre naplastiku ktos napisał D16z5 xD Nie kupuj silnika 1wszej gen nawet juz po tym widac ze dojechany i conajmniej ze 400tys najechane jak zc1 to dobry wyremontowany siedzacy w budzie zeby sie przejechac . Z resztą jak zc1 bys miał wsadzac to bys musiał robic małe przeróbki cos o tym wiem xD

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości