wróbel a co myslisz o kaloryferze?? parkin wielki ze pomieszcza sie wszyscy, obok lasek, miejsce do siedzenia... odbywały sie tam rozpoczecia i zakonczenia sezonu kilku klóbow...
dla mnie miejsce ekstra... las łagiewnicki - ul wycieczkowa...
ewentualnie zalew sulejowski.... mam tam dzialke, rejony znam dosyc dobrze i tam tez mozna ogarnac temat...
klejna miejsówka to Borki - byłem tam na jednym zlocie VW - było mega:D i sa domki ewentulanie dla tych, co nie chca spac pod namiotem lub w aucie...
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
panowie mowa o Ślesinie koło Konina? jak coś to mieskzam blisko, znam miejsce i całkiem blisko w Kazimierzu Biskupim mozna wypożyczyć lotnisko na prae godzin. pzdr
rozmawialem dzis przez tel z wlascielem osrodka "Zgnile Błoto" wszystko jest bardzo ciekawe:
dostęp do ogromnej plaży (20 tys m2), która gwarantuje relaks i odpoczynek od codziennych zmagań w otoczeniu pięknych lasów
doskonałe zaplecze gastronomiczne z 400 miejscami do konsumpcji pod altanami „grzybkami” - NOWE SMACZNE I NIEDROGIE MENU
grill – bar
zadbane boisko do siatkówki plażowej
sprzęt wodny: kajaki, rowery wodne, łódki, pozwalające na aktywny wypoczynek na łonie natury
dmuchane atrakcje dla najmłodszych (zamki, zjeżdżalnie, baseny)
scena z miejscem do tańczenia – dyskoteki w każdą sobotę (możliwość odwołania w zależności od aktualnych warunków pogodowych)
duży, bezpłatny parking
długie godziny otwarcia 10:00 – 2:00 (mogą ulec zmianie w zależności od aktualnych warunków pogodowych)
tor buggy
ochrona
wydzielony parking na nasze H
mozemy miec to wszystko bardzo tanio(nie dotyczy buggych i sprzetu wodnego za to kazdy placi indywidualnie) pod warunkiem ze zlot bedzie otwarty dla odwiedzajacych osrodek, w tym zaiwera sie rowniez dyskoteka wieczorna,
lub bardzo drogo jesli chcemy zamkniety tylko i wylacznie dla nas.
decydujcie
Ostatnio edytowano 2009-06-08, 21:03 przez wrobellos, łącznie edytowano 4 razy