ale sie koles w photoshopie namodził wiesz co nie bierz wyglądu zdjęc tak bardzo do siebie bo koles sporo podkręcił foty (mozna powiedziec ze az przesadził) i mozesz sie zdziwic jak auto w realu zobaczysz wiec najlepiej wyslij kogos z okolic na obczajke
nic nie mowie ale to co pisze mrs to raczje nie bierz sobie do serca w kazdej kwesti, nie chodzi mi o to czy inne auto tylko o jego postawe bajkopisarza... sory a ot. ale taka prawda i mozecie sie tez redbulla zapytac jak mu auto obejrzal i jakie bylo naprawde...
Bajkopisarza powiadasz? Hmm....ciekawe. Widziales tamto auto? Czy snujesz opowiesci z zeznan redbula?ktory teraz ma zal do wszystkich ze go kupil i rozwalil.
Gdyby cos z nim bylo nie tak to czemy je kupil za 6 z kawalkiem?
Nie jestem bajkopisarzem tylko realista i szukam 18 leteniego auta zdrowgo mechanicznie a blacharka schodzi na 2 plan. Dla mnie tamto auto bylo idealne popsrostu mechanicznie i tego sie nie obawiam z blacharka tez nie bylo zle. Auto bylo malowane wiec lipy nie bylo no chyba ze ktos szuka nowego lakieru metalik w aucie wystawionym za 6-8 tys, no sorry ale nikt nie jest idiota i nie bedzie robil auta zeby sprzedac takim dzieciaka jak ty czy redbul. A wiesz czemu pisze bylo? Bo koles go kupil i poprzestawial w rowie. Najgorsze ze teraz chce zbic na nim kase bo pewnie dal za niego 6500 i teraz chce jeszcze zarobic bo ma fajne felgi itd. Wiec nie pisz dzieciaku kto jest bajkopisarzem a kto nie bo na zywo za taki tekst w pysk bys dostal i tylko zachlapalbys sie glutami!
Co do redbula to co innego pisze tutaj a co innego na osw honda a jeszcze pewnie co innego bylo uszkodzonego naprawde. Wiec takim ludzia poprostu sie nie wierzy.