lukog napisał(a):crx po to zostal stworzony, zeby zapierdalal i moim zdaniem jest to w 100% normalne zachowanie latac po miescie z duzo wieksza predkoscia niz 50, oczywiscie gdy warunki na to pozwalaja.
Krzyh00 napisał(a):troche przesadzacie z tymi najazdami, ze miras zrobil zczipowane toledo 1,9tdi to jest bajka? ja wessalem takie toledo po wirusie i to z wykresem na 170KM i prawie 400Nm a nie jakies tam "no mysle ze mam 170", z miejsca jakies 3-4dl. generalnie pogrom, gosc stwierdzil ze nie ma trakcji, z rolki pod jego optymalne obroty skleil 2 dlugosci i po temacie mysle, zreszta wklejalem w tym temacie linki, nie jest jakims wielkim osiagnieciem złojenie takiego tapczana.

[/quote]
skoro mówisz ze dasz rade 200 konnem dieslowi to serdecznie zapraszam leon cupra tdi 4x4 dokładnie 197 kucy, zobaczymy co potrafisz i nie pisze tego by tu kogoś obraźić albo coś ale śmieszą mnie wypowiedzi co poniektórych
dla porównania itr dostaje odemnie za każdy razem baty o jakieś 2 dł.martwyterrorysta napisał(a):buhahahahahahahhaskoro mówisz ze dasz rade 200 konnem dieslowi to serdecznie zapraszam leon cupra tdi 4x4 dokładnie 197 kucy, zobaczymy co potrafisz i nie pisze tego by tu kogoś obraźić albo coś ale śmieszą mnie wypowiedzi co poniektórych
dla porównania itr dostaje odemnie za każdy razem baty o jakieś 2 dł.
mack1111 napisał(a):to nie jest temat o moim aucie , nie musi sie nikomu podobac, dalej uwazam se twoje wypowiedzi są wziete z dupy a jesli masz jakies problemy to pisz na pw a nie zasmiecasz temat
bo pisze jak jest faktycznie a nie robie sobie jaj jak wiekszość w tym temaciemartwyterrorysta napisał(a):żal to mi jest jak patrze na Twoje auto![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości