) a on do mnie - czy to v-tec?, a ja ze nie - tylko 124 kuce
..zrobił oczy jak 5 zl i do kolegi z BMW tekst ze ja mam tylko 124 konie
wrocił do auta ( przestalismy jedna zmiane świateł - zreszta i tak była noc i zero ruchu ) i znowu na zółtym w podłoge , 1...2...3 patrze w lusterko ale chyba odpuscili bo ich nie widziałem... a szkoda bo byłem ciekaw 3 rezultatu... nie wiem czy to kill ale ucieszyłem sie bo zainwestowana kasa i tydzien w warsztacie zaowocował
pewnie i tak mi nikt nie uwierzy... ale jeszcze nie zdradze co sie zmieniło:) tak czy siak jest fajnie:D
Damian84 napisał(a):" ty w gokardzie nieprzeszkadzaj nam"
Damian84 napisał(a):..zrobił oczy jak 5 zl i do kolegi z BMW tekst ze ja mam tylko 124 konie
) jakieś 90 km/h i jak zerknąłem w lusterko to Golf (tej najnowszej generacji) wyprzedzał wszystko co było za mną...to jak mnie wyprzedził (i wyprzedzał dalej co popadnie...obadałem że ma na klapie "2.0 TDI") pomyślałem sobie-zobaczę czy będę w stanie dotrzymać mu tempa w wyprzedzaniu...redukcja i omijam co było przedemną ale szczerze mówiąc nie było szans mu dotrzymać kroku-zapierniczał na serio zdrowo i po dłuższej chwili odechciało mi się
.Ten TDI to jednak kopyto ma srogie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości