mack1111 napisał(a):stary co ty za pierdoły mi tu opowiadasz smiac mi sie chce jeden pisze lepsze bajki od drugiego. ja sie scigałem z h22 w pralce i jakos ją oblecialem juz nie bede mówil ze ee8 tez jadłem bo i tak w to nie uwierzycie nie wiem czemu ale wedlug mnie i tego co sie działo na kreskach MOC d16z5(147KM) i b16a1(167KM ) nie byłą równa oba auta wybebeszony miały tył oba auta miały dobrą trakcje (t1r) i ogarnietych kierowników a jednak ee8 za kazdym razem dostawało w dupe długosc nawet z lotnego i o co tu chodzi??xi0nc napisał(a):PS - roznica miedzy h22a a d16z5 na cwiare to jakies 6-7 dlugosci

TYPE-R napisał(a):Po co tracic 20 000 na EE8, skoro za 5000 mozna dostać ED9 i być szybszym. Świat powywracał się do góry kołami ...

celmix napisał(a):mack mas zracje wtym co piszesz .ile momentu mial z5 a ile b16?? b oto jest cholernie wazne .
a xionc jest najlepszym przykladem jak mial non turbo .b16(172hp chyba miales cos takiego a tecno d16z5 140 hp i dostawales baty!
mack1111 napisał(a):b16 miał 161nm forum/files/wykres_149.jpg
a mój d16 151nm
Mack przyjzyj sie temu wykresowi i odpowiedz sobie na pytanie :czemu go objechales" i kto tu opowiada pie.rdoly ... mowisz o tych 161nm na tym skoku dziwnym ???
TYPE-R napisał(a):Po co tracic 20 000 na EE8, skoro za 5000 mozna dostać ED9 i być szybszym. Świat powywracał się do góry kołami ...
franko86krk napisał(a):igle prele 98r seria ed9 z full wnetrzosciami + sprzet grajacy robilem na cwiartce o ok 2 dl
shark84 napisał(a): Vajzel ma tylko przelot a w Wawie na zlocie ponoc fajnie latal (wiem, ze Apol i Romek go pozamiatali), ale inne ED9 i EE8 rady nie dawaly.
xi0nc napisał(a):PS- mi raz sie udalo zrobic na zawodach lepszy czas niz 500-600 konna supra na rej GD czerwona i sie tym nie pucuje na prawo i lewo bo koles lecial bokiem do konca 4 wiec co to za kill ??? ... ja robilem 14,2 a on 15,5 ... stanal by z nim taki miras czy kto tam inny i by sie cale forum koniwalo ze ed9 zjadlo 500hp supre ... drukowali by koszulki i plakaty z5 eats 500hp supra ???? ... litosci ...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości