no mi jeden znajomy powiedzial 350 + reperaturka + lakier, a inny lakiernik w zakladzie normalnie 600 na gotowo... nie wiem na ile to trudna operacja bo oddalbym temu znajomemu tylko ze nie wiem czy tam nie mozna czegos spierniczyc, bo za 600 to wiem ze bede mial jak nowe ale trochu drogo
znajomek który sie zajmuje blacharka zrobil mi w solniczce razem z pomalowaniem elementu za 300 zł calosc mysle ze to nie jest wygorowana cena, tymbardziej ze profesjonalnie jest to zrobione, dobrze zabezpieczone i farba idealnie dobrana. Okolice wroclawia a dokladnie Olesnica. pozdrawiam
był DelSol i Jajko > Pralka V 2.0 > jest Pralka V H22A5 i Civic VII Sport VTEC
We Wrocławiu byłem w dwóch warsztatach. W jednym koleś powiedział - 350 za wstawienie, bez materiału plus 700 lakierowanie (!!!). W drugim zrobi blachę i lakierowanie za 500-600 zł.
no ja w koncu zdecydowalem sie na tego drozszego bo ma komore i profi auta robi takze lipy nie bedzie, stargowalem 100 jeszcze takze za 500 mam na gotowo, w srode zostawiam mu auto.
normalna cena w dobrym zakladazie to jest 400-500 za element czyli szpachlowanie malowanie (wraz z materialem) no i do tego ok wlasnie 100-150 za wstawienie,
do malowania rexa nie potrzebna jest zadna komora, przeciez to akryl wszystko da sie przepolerowac..a jeszcze na czerwonym to juz w ogole
no niby nie, ale gosc mi robil drzwi ostatnio po znajomosci i nie jestem do konca zadowolony wiec wole teraz doplacic bo jednak to czesc budy niewymienna