Co wiecej. Miejsca z tylu brak. Coprawda smigam po polsce wozac 2 osoby z tylu i kurcze widac ze jest to meczace. Miejsca na nogi brak a szyja zgieta w pol... no ale w koncu to autko dla mnie a nie autobus. Bagaznik tez myslalem ze wielki ( vs sejas) ale szybko sie zorientowalem ze niewielki
Coby nie powiedziec i ja i cala reszta na tym forum jestesmy w nich zakochani i nie wiem jak to wyjasnic ale wydaje mi sie ze nasza pasja rozni sie od posiadaczy Golfow i BMW....
no ale tak na codzien zeby wozic to balbym sie o dzieci. Widzialem fotki cerki po wypadku i auto skalda sie jak domek z kart. pozatym pasy sa takie wiecie przez sam tylek no i nie ma miejsca na nogi przez co buciorami brudza mi fotele :evil: ogolnie nie lubie gdy ktos z tylu siedzi.
naprawde polecam i zycze udanego zakupu

kordianek napisał(a):Witajcie
Pozwolcie ze zadam malutkie pytanko, tez planuje zakup crx'a i zastanawiam sie ile kasy mniej wiecej potrzeba na autko w dosc dobrym stanie technicznym. Nie mowie tu o super okazjach, tylko o przecietnych cenach. Zakupu dokonam ( mam nadzieje ) za jakies 4-5 miesiecy ( trzeba dozbierac ), gdzie w tym czasie moznaby sie juz porozgladac?
Pozdrawiam
Kordian

Pozwolcie ze zadam malutkie pytanko, tez planuje zakup crx'a i zastanawiam sie ile kasy mniej wiecej potrzeba na autko w dosc dobrym stanie technicznym. Nie mowie tu o super okazjach, tylko o przecietnych cenach. Zakupu dokonam ( mam nadzieje ) za jakies 4-5 miesiecy ( trzeba dozbierac ), gdzie w tym czasie moznaby sie juz porozgladac?
Pozdrawiam
Kordian
Pozdrawiam
Kordian
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości