i nie porównuj swapa do remontu silnika czy likwidacji rdzy na nadkolu
freerider.crx napisał(a):narwanieci nie porównuj swapa do remontu silnika czy likwidacji rdzy na nadkolu
tomciuherba napisał(a):CRX to moje hobby, które nie jest od początku opłacalne...

tomciuherba napisał(a):Kolejny z tekstami...."a jest sens??"
A jest sens w ogóle robić coś w takich autach 20-letnich??Jest sens kupować tłumiki, kolektory, diody, ch*** muje dzikie węże...NIE!!!!!
Robie to dla własnej przyjemności i nie patrze na sens...CRX to moje hobby, które nie jest od początku opłacalne...Po co lakierować budę jak można jezdzić z rdzą, po co ludzie robią silniki jak można dolewać olej i jeździć...
Także takie teksty zachowaj dla siebie, to jest temat o swapie, nie o opłacalności...
freerider.crx napisał(a):to jest wogóle sens robić takiego swapa? chyba juz lepiej kupić zajechanego vtec-a i go zrobic...
freerider.crx napisał(a):narwaniec i nie porównuj swapa do remontu silnika czy likwidacji rdzy na nadkolu
gryzon napisał(a):a czy ta belka co doniej jest przykrecona maglownica jest taka sama w edyku i ee8 ??chodzi mi czy poduszka silnika jest w tym samym miescu:)
Na pewno nie da się zamontować poduchy od B18C6, bo jest za szeroka. Podejrzewam, że to samo jest z B18C4. Z D16Z6 nie mam pojeciagryzon napisał(a):Drugie pytanie czy do EE8 da sie zamontowac poduszke silnika ( tą od strony rozrządu) od D16z6 czy B18c4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości