Mam taki problem, mam apexi n1 style z wkładką, wkładka brzęczy mi przy niskich obrotach jest to mega wkurwia.... bez wkładki nie da sie jeździć, co można zrobić żeby wyeliminować brzęczenie????
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.
masta na ile srubek masz przykreconego silencera?? jezeli na jedna to proponuje dorobic jeszcze jedna na przeciw starej i bedzie cacy, u mnie jest to samo
mi tez brzeczalo i dalem podkladke miedzy silenser a kolniez wydeszku tak na scisk i skrecilem srubka i jest gitarka nic nie widac a juz nie brzeczy lub tak jak koledzy pisza ze druga srubka...
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
i w moim tlumiku bylo tak ze te 2 srubki nie byly naprzeciwko siebie tylko jedna gdzies w odleglosci 5cm od drugiej i od dolu, takze nie bylo widac z gory ze cos wiercone
Chce własnie sobie kupic taki tłumik Apexi N1 style.Chciałbym prosic o jakies fotki jak ten tłumik wyglada juz załozny i jak najlepiej go zamocowac po której stronie itp pozdrawiam
Ja też chcę właśnie taki kupić....
Niech ktoś opowie o nim, jak się spisuje, czy z wkładką nie jest za głośny i czy jest dużo zabawy z zamontowaniem, i czy trzeba wstawiać jakąś przejściowke do montażu...........