Czesc. Zastanawiam sie nad kolejna operacja w mojej ceerce. Otoz chce wyjac tapicerke i usunac wygluszenia spod niej. W fiescie wazyly ponad 10kg. Czy ktos usuwal to w hani? Ile tego jest? Potem zaloze sobie tapicere spowrotem zeby pozostala reszta komfortu
Qzyn napisał(a):Potem zaloze sobie tapicere spowrotem zeby pozostala reszta komfortu
Nie licz na to. Ja u siebie nie mam zadnych wygluszen, a do tego mam wydech przelotowy. Pomino resztek tapicerki w srodku jest tak glosnio ze aby normalnie rozmawiac z pasazerem musze zwolnic ponizej 80 na 5tym biegu. Jak jade do Polski to przynajmniej spac sie nie chce tak szybko Ale z drugiej strony po dojechaniu na miejsce boli mnie gardlo od krzyczenia do pasazera Ogolnie to nie ma co liczyc ze cuda sie tym sposobem osiagnie. No chyba ze zdecydujesz sie calkowicie wybebeszyc srodek, ale to juz inna bajka
Nie chodzi mi o komfort akustyczny tylko wizualny. A pozatym tutaj 10 kilo, wyjmujac mechanizm szybra 15 dajac plekse zamiast szyby pare kilo i nagle robi sie 50