[K] Honde CRX Del Sol
Jak poszukujesz konkretnie czegoś do swojego Rexia...

Mambus
Forumowicz

przez Mambus » 2007-01-13, 21:08

a to moze wpadne ale nie obiecam bo cos aparat zaplonowy mi szwankuje :(

TimuS
Forumowicz

przez TimuS » 2007-01-13, 21:13

A moze zalozycie sobie wlasny temat? A nie umawiac sie bedziecie? Bo to chyba nie w takim celu zalozony byl?
Where is moderator?
Przekręcam kluczyk.. i świat zły za sobą zostawiam...

Mambus
Forumowicz

przez Mambus » 2007-01-13, 21:52

dobra wyluzuj troszke .chodzi o to ze obczaje Auto i sie wypowiem na forum a mysle ze ogledziny was zainteresuja !

TimuS
Forumowicz

przez TimuS » 2007-01-13, 22:20

Do tego masz osobny temat!

Frywola
Forumowicz

przez Frywola » 2007-01-13, 23:13

czesc! pierwszy post na tym forum wiec napewno wypada sie przywitac :). Od miesiaca szukam del solki. Celuje w roczniki rejestrowane w 97-98, chcialbym zeby to autko sluzylo mi przynajmniej przez nastepne 4-5 lat. Potem zobaczymy :) Ale faktem jest ze kupno auta to piekna sprawa i bardzo latwo sie napalic i kupic byle co. Przyjaciel kupowal swoja Barchette przez 4 miesiace, az trafil na wymarzony egzemplarz (ktory mu zwial sprzed nosa) po miesiacu trafil sie lepszy. Napewno lepiej auto sprowadzic z niemiec - lub innej zagramanicy - zwlaszcza na poludniu europy (wlochy) i zachodzie (granica niemiec z francja) - moj tip: oblookac kilka egzemplarzy w rozsadnej odleglosci kolo siebie. Zainwestowac w podroz 1000 zlotych i wybrac najlepszy. Dla mnie dochodzi jeszcze koszt "fachowca" ktory mi pomoze zbadac auto technicznie zeby moc negocjowac cene ze spzedajacym. POdsumowujac: tez chce del solke i mam nadzieje do kwietnia znalezc egzemplarz z ktorego bede dumny. Drobiazg ktory moze swiadczyc o tym ze solniczka nie byla bita w tylne czesci to napisy na klapie. Jezeli ich brak - napewno trzeba zbadac czemu :)
hulaj-noga-piekła-nie-ma

chruścik
Forumowicz

przez chruścik » 2007-01-14, 00:08

ja ma honde i model ktory mam ma napisy na progach i od razu je zdarlem jak tylko auto kupilem.... i co bita? :) pojedziesz, narobisz kosztow a cena jaka we francji czy wloszech dostaniesz bedzie rowna lub wieksza od ceny w PL! niektorzy ludzie sa od leczenia innych, inni od rozliczania innych a inni od sprowadzania aut dla wszystkich innych! potrzebuje kupic mamie drogi samochd i sam nie jestem w stanie go kupic i zlozylem zamowienie u kogos innego, to o czyms swiadczy:) pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan zagranica :rotfl:

atom1
Moderator

przez atom1 » 2007-01-14, 00:39

tak czy inaczej zrobiliscie ofiare z kolegi chruścik, i to dobrze nie swiadczy, kiedys moja tez zjechal ktos na forum i tylko dlatego czekala na mnie bo nikt nawet nie chcial dzwonic- taki fachowiec nagadal durnot i lipa= ja pojechalem i stwierdzilem ze za ta cene nie ma co wymagac i ja kupilem, takze kto chce niech jedzie i sam sprawdzi a nie slepo patrzy na opinie innych
http://demotywatory.pl/6670/MODERATORZY
moj feedback http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=30&t=19664&p=203599&hilit=atom1#p203599
Mój warsztat: http://www.atomoto.eu

Mambus
Forumowicz

przez Mambus » 2007-01-14, 12:37

zgadzam sie z Atomem.

jako ze Chruscik przeglada ten temat to moze da mi do siebie kontakt albo powie z jakiego jest osiedla .

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2007-01-14, 13:18

chruścik napisał(a):ja wiem ze tu i tak nikt tego nie kupi, a ten moj VTI to nie jest moj piewszy del sol a samochod to juz wogle, i powiem tak, ze moj del sol bije tamtego na leb na szyje!:) i nie wdaje sie juz w glupie gadki i porownania tych dwoch aut! u mnie to jest rzeczywiscie kosmetyka! a przebieg potwierdzony bo ma karteczki na drzwiach, phhhhi, takich karteczke to ja sobie na calym aucie moge naczepiac! tez ma wyciek tylko w troche gorszym miejscu niz u mnie!
ale to ty TimuS kupujesz i to Twoj wybor, mialem kiedys takiego klienta na scenica mojej mamy, do dzis on nie kupil auta a to bylo 4 miesiace temu..... owocnych poszukiwan

aaaa porownaj tylko jak wygladaja oba silniki, oba sa nie myte!! moj nie jest tak zasniedzialy i pokrywa nie jest pozdzierana!!!! a moj ma 230000 a jego 150000z karteczkami:) :rotfl2:

W innym temacie, gdzie jest poruszona kwestia Twojego auta stawiłem się za Tobą, gdyz ktoś najechał trochę na Twoje auto i to całkiem niesłusznie. A Ty teraz nie widząc auta CRXMENa wypowiadasz się ostro na jego temat. No nieładnie!!
:diabeleknie: :diabeleknie: :diabeleknie: :diabeleknie:
HOTMOT.pl

chruścik
Forumowicz

przez chruścik » 2007-01-14, 17:37

wiesz polkar, porownalem tylko na forum bo timus mowi,ze tamta ze stuttgartu wyglad na pierwszy rzut oka pewniej niz moja:D

crxmen
Forumowicz

Samochód: WRX-EG-EP

przez crxmen » 2007-01-14, 17:43

polkar napisał(a): A Ty teraz nie widząc auta CRXMENa wypowiadasz się ostro na jego temat. No nieładnie!!

no wlasnie ;) kazdy ma swoje i napewno sprzeda,tylko widze ze ze tobie bardzo zalezy zeby szybko poszla,VTI to VTI i tak sie sprzeda predzej czy pozniej,ludzie tez patrza na cene twoja 12300 moja 10 z groszami,to tez roznica,a we wczesniejszych tematach poprostu nie pisalem bo szkoda psuc atmosfere na forum,a jesli uwazasz ze przez el.dach twoja o niebo lepsza od mojej,to masz racje :D :D jeden lubi to drugi tamto.PEACE...
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performace Pack )

chruścik
Forumowicz

przez chruścik » 2007-01-14, 18:39

nie, mnie sie nie spieszy, wczoraj sobie ubezpieczylem autko i bede smigal:) a cena auta...hmm pewnie taniej kupiles i nie miales kosztow by jechac do niemiec czy do szwajcarii i waracac z samochodem i masz nie oplacony, stad ta roznica:) szybko bym sprzedal bo pieniadz nie lubi zastoju:) ale widze tez ze nie mam co z ceny za bardzo zjezdzac bo tego nie ma wogole na rynku:) zycze szybkiej sprzedazy:)

TimuS
Forumowicz

przez TimuS » 2007-01-14, 18:44

chruścik napisał(a):bo timus mowi,ze tamta ze stuttgartu wyglad na pierwszy rzut oka pewniej niz moja:D

Nie przeinaczaj, bo napisalem, ze Honda Crxmena napewno dluzej pojezdzi.. a nie, ze lepiej wyglada na pierwszy rzut oka.. chyba okulary sa potrzebne

chruścik
Forumowicz

przez chruścik » 2007-01-14, 20:09

timus koniec tematu:) nasze VTi nie sa dla siebie konkurencja:) wiec temat sie konczy

[ Dodano: Nie Sty 14, 2007 10:08 pm ]
no moj sie sprzedal dzis wieczorem:) Ci co go nie ogladali bo przeczytali ogledziny dzaka niech zaluja :D

Poprzednia strona