Szukam pomocy ponieważ nie mogę się dostać do mojego CRX (rocznik 89),
a sprawa wygląda następująco...
Samochód otwierał się tylko centralnym, nie posiadam kluczyka do zamka w drzwiach. Zamek od strony kierowcy jest zniszczony z powodu włamania, a w zamku od strony pasażera jest złamany kluczyk. Dodatkowo widzę, że akumulator już ledwo żyje, ponieważ kiedy wciskam przycisk na pilocie od centralnego to daje sygnał, ale kierunkowskazy bardzo słabo świecą. Parę razy mi się zdarzyło, że drgnęły siłowniki, ale zbyt słabo by otworzyć zamki. W chwili obecnej siłowniki w ogóle nie działają
Podejrzewam, że mój problem polega właśnie na słabym akumulatorze, ale mogę się mylić. Jeśli udało by się otworzyć przednią maskę to byłbym w domu
Co mogę zrobić w zainstałej sytuacji by dostać się do środa bez wzywania "zawodowych włamywaczy". Poza tym chciałbym kupić nowe wkładki, by już nigdy więcej nie znaleźć się w takiej sytuacji, ale nigdzie nie mogę znaleźć sklepu gdzie można by kupić wkładki właśnie do tego modelu. Jedynie w salonie Hondy powiedziei mi, że mogą mi sprowadzić na zamówienie, ale cena jaką mi zaproponowali jest całkowicie nie do przyjęcia...
Mam nadzieję, że wśród fanów CRXa uda mi się znaleźć odpowiedź.
Pozdrawiam!
- postaram się jakoś zastosować chociaż za pewne nie będzie lekko