Juz jakis czas przegladam forum ale dopiero teraz udalo mi sie zakupic bolida - srebrnego ED9..
nie pozostaje wiec teraz nic innego jak sie z Wami przywitac i rozpoczac przygode z Ceera 
na rejestracje w exclusiv gronie i już czuje jak mnie ta mania pochłaniaaaaaaa......
za rok na zjezdzie bedzie ze 100 aut
:twisted:
teraz tylko trochę kasy trzeba zebrać aby pozwolić sobie na taki luksus
. Autko jest z 1999 roku ale wygląda bardzo ładnie - zresztą odniosłem wrażenie że to jest istny diabełek. Mam nadzieję że za jakiś czas odezwę się i powiem że mam to cudo - trzymajcie za mnie kciuki
, niestety autko będzie miało 16 lat - ale myśle że warto go kupić. Mam przy okazji prośbę - chodzi o podpowiedź co do ceny - czy 1000 EURO nie jest zbyt wygurowaną ceną, z tego co widziałem to autko ma alu felgi, szyberdach który działa
ma radio z CD, z zauważalnych ubytków na karoserii to małe wżerki na tylnich błotnikach i pod kierunkowskazem - jest na nowych gumach ale nie wiem jaki rozmiar. W czwartek muszę dać odpowiedź czy go biorę
. Nie jestem zmuszony teraz brać żadnego - ale powiem że strasznie mi się podobają
do tej pory jeżdżę Toyotą Starlet z 91 roku i jestem z niej zadowolony. może jeszcze dzisiaj przed 17-stą się odezwę - bo potem jadę podjąć decyzje i zakupczyć jakieś autko
i zaczną się pytania - poco takiemu prykowi taka bryka
. Ale może przygarniecie takiego staruszka jak ja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości